Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ce bi ljudje vedeli za vse zahrbtne prekrške Materazzija, bi ga že cez dva dni poslali v mesnico. Materazzi ravna po nogometnem pravilu 'ce ne znaš, pa udari'. Takšen je on.
Sebastjan Cimerotic
26. april 2010
 NATISNI
Kanta in beton - popolno
Miran Zore (foto: SPS)

"Obalni trio" Vlado Badžim, Ermin Hasic in Alfred Jermaniš je navdušen nad uspehom novega državnega prvaka Slovenije - Luke Koper.

Koper slavi. Prvic v zgodovini tega obalnega prvoligaša bo pokal, ki ga prejme državni prvak Slovenije, stal v vitrinah Luke Koper. Obala je na nogah. Za mnenje o prvovrstnem uspehu obalnega nogometa in konkretno koprskega prvoligaša, ki je vecno v senci Olimpije in Maribora, smo povprašali Vlada Badžima, trenerja, ki je s Koprom osvojil pokalno lovoriko, Ermina Hasica, ki je clan Kopra že 15 let ter Alfreda Jermaniša, nekdanjega nogometaša, danes pa trenerja Koprovega podmladka.

VLADO BADŽIM
(nekdanji trener Kopra)

"Koper je zasluženo osvojil ta naslov. Odlocile so izkušenje, pa tudi znanje. Koper je edini v Sloveniji investiral v moštvo, pametno vlagal, kar se mu je na koncu obrestovalo. Z okrepitvami je Miran Pavlin zadel v polno, predvsem z Daretom Vršicem, dobrodošel za Koper pa je tudi povratek poškodovanega Ermina Hasica. Ostali klubi niso trgovali, še vec, nižali so svoje proracune, kar se preprosto mora nekje poznati. Za prihodnost Kopra me ne skrbi, preprican sem, da bodo v klubu z nekaj okrepitvami znali še dvigniti raven. Za nastopanje v ligi je že to moštvo, kot vidimo, vec kot dovolj, za kvalifikacije za Ligo prvakov pa bomo še videli."

ERMIN HASIC
(vratar Luke Koper)

"V klubu sem že petnajst let, tako da vam ne morem opisati svojih obcutij ob tem zgodovinskem dosežku. Zelo sem zadovoljen, kaj zadovoljen, presrecen. Vse se je zacelo s prihodom Mirana Pavlina, ki nam je vcepil zmagovalno miselnost, ki smo jo vsi sprejeli. Dobro igramo, v letošnji sezoni smo imeli med vsemi klubi v Prvi ligi najmanj padcev. Vsi novinci so se dobro vklopili v moštvo, postali smo prava klapa, tudi s slacilnici je vse v najlepšem redu. Na tem uspehu moramo graditi in sem preprican, da tudi bomo. Kakšna bo moja vloga pri vsem skupaj, še ne vem, kajti konec maja se mi iztece pogodba."

ALFRED JERMANIŠ
(nekdanji nogometaš Kopra)

"Luka Koper je že v minuli sezoni dokazala, da gre nanjo resno racunati. Na koncu je sicer komajda ostala v ligi. Ekipa je bila nato nadgrajena, Pavlin je ostalim igralcem vlil samozaupanje in željo po zmagi. Ekipa resda ni najmlajša, a tudi stara ni, saj ima nekaj mlajših igralcev, ki bodo v prihodnje nosili breme.Naslov je bil osvojen z ne toliko mukami, kot sem pricakoval. Imeti petnajst tock naskoka štiri kroge pred koncem…  Koper mora zdaj privabiti še kakšnega kakovostnega igralca, preprican sem, da mu bo to uspelo, veljalo pa bi se tudi obrniti v lasten mladinski pogon, ki je med najboljšimi v državi. To bi za dostojen nastop v Evropi moralo zadostovati. Opozoriti pa moram, da smo v Kopru zdaj dobili dve stvari – kanto in nekaj betona (stadion, op.p.). Oboje skupaj je dobra mešanica za bodoce nogometne spektakle v Kopru."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Karl Power je v Veliki Britaniji poznan kot veliki šaljivec, ki so mu v njegovi "karieri" uspele že številne potegavšcine. Vecina je povezanih s špor...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje