Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Najhujši so pri vsem tem tisti, ki delujejo v ozadju in ki sploh ne hodijo na tekme. Govorim o otrocih jugooficirjev, o jugo simpatizerjih, ki želijo preko našega kluba zrušiti Hrvaško!
Zdravko Mamic
26. april 2010
 NATISNI
Pevnik: Razmišljamo o Evropi
Uredništvo (foto: SPS)
Trener Olimpije Robert Pevnik se zaveda pomembnosti zmage proti Nafti, hkrati pa priznava, da Zmaji znova lahko resno razmišljajo o preboju v ligo Europa.

Navijaci Olimpije znova verjamejo - potem ko so njihovi ljubljenci v nedeljo slavili v Lendavi, kjer so bili z 1:0 boljši od Nafte, so se spet resno vmešali v boj za preboj v ligo Europa. Ce bo Maribor osvojil pokal Hervis, bo v Evropo peljalo tudi cetrto mesto v prvenstvu, toda Zmaji nocejo tvegati in kalkulirati - spet so se ogreli za tretje mesto, ki se je še pred nekaj tedni zdelo zgolj utopija. "Nafta je še enkrat vec dokazala, da ima odlicno ekipo, s katero smo imeli težave predvsem v prvem polcasu, v katerme gostitelji niso izkoristili svojih priložnosti. V drugem polcasu smo bili nato mi boljši. Prevladovali smo in si priigrali nekaj priložnosti, na koncu pa zadeli iz enajstmetrovke. V nogometu je pac tako, da zmaga tisti, ki zabije vec golov, hkrati pa menim, da smo zasluženo osvojili tri tocke," je po zmagi, ki jo je Ljubljancanom priigral Agim Ibraimi, dejal trener zeleno-belih Robert Pevnik in nadaljeval: "Slavili smo pomembno zmago na pomembni tekmi, po kateri smo znova v boju za tretje mesto. Prav tako smo lahko zdaj povsem neobremenjeni, saj mirno plujemo po Prvi ligi, odpira pa se nam tudi pogled proti Evropi. Do konca sezone so še štiri tekme, klubi so zelo izenaceni in prav nic še ni odloceno."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Libijski vodja Muammar el Gaddafi in njegov sin Al Saadi že vrsto let na tak ali drugacen nacin stegujeta svoje lovke po italijanskem nogometu. Saadi...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje