Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Hodim na piknike SDS, saj je vedno dobra pojedina.
Sebastjan Cimerotic
25. april 2010
 NATISNI
Lucic: Lahko bi rešili sezono...
Uredništvo (foto: SPS)

Nogometaši ljubljanskega Interblocka so še enkrat vec razocarali. Doma so izgubili proti Dravi, kar pomeni, da se morajo znova krcevito boriti za obstanek.

Interblock si je povsem zagrenil življenje. Ekipa, za katero se je zdelo, da ima v rokah vsaj deveto mesto in s tem dodatne kvalifikacije za obstanek, je na domacem terenu izgubila proti Dravi, kar pomeni, da ima pred Ptujcani zdaj vsega dve tocki. In glede na to, kako Ljubljancani igrajo v zadnjem casu, se direkten izpad v drugo ligo sploh ne zdi nemogoc! "Na tej tekmi smo si želeli smo zmago, ki bi nam rešila sezono. Prvih petnajst, dvajset minut prvega polcasa smo odigrali slabo, v glavah smo imeli blokado. Naredili smo dve, tri napake, ki jih je Drava izkoristila in nam zabila dva gola. S tako mlado ekipo je bilo nadaljevanje zelo težko. Poizkušali smo obrniti rezultat, a nismo imeli ne moci ne znanja za preobrat. Igra nam po vodstvu Drave nikakor ni stekla tako, kot bi morala. Moram priznati, da si drugacnega rezultata tudi nismo zaslužili," je po tekmi iskreno priznal trener Interblocka Borivoje Lucic, njegov ptujski kolega Franc Fridl pa je dodal: "Za nami je izredno pomembna tekma in na koncu tudi izredno pomembna zmaga. Prvi polcas smo odigrali, tako kot smo želeli, v drugem polcasu pa se je videlo, da smo pod nekakšnim imperativom rezultata. Na vsak nacin smo želeli zmagati, kar nam je uspelo, ceprav drugi polcas ni bil dober. Toda na koncu šteje rezultat in mislim, da smo zasluženo zmagali."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pok petarde na kvalifikacijskem srecanju za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 1978 med Haitijem in Kubo v Port-au-Princu na Haitiju je poskrbel za...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje