Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Globina je tista, ki prinaša zadetke.
Zdenko Verdenik
12. april 2010
 NATISNI
Brulc: Zmagati še tri tekme
Miran Zore (foto: SPS)
Koprov napadalec Mitja Brulc je zadovoljen s svojim ucinkom v letošnji sezoni, želi pa si preseci svoj osebni rekord. Za slavje naslova prvaka še prezgodaj.

Enajst tock prednosti bi moralo zadostovati. Luka Koper nezadržno drvi proti svojemu prvemu naslovu državnega prvaka. Mitja Brulc je prispeval velik delež k uspehom koprskega kluba v letošnji sezoni. Novomešcan je dosegel deset zadetkov. "Seveda že razmišljamo o naslovu, vendar moramo biti vseeno previdni. Enajst tock je veliko, ampak sezone vseeno še ni konec. Zmagati moramo in želimo še preostale tri tekme," je za Nogomanio povedal Brulc, ki je v spomladanskem delu sezone pricakoval predvsem mocnejši Maribor: "Mislil sem, da se bo Maribor spomladi pobral in nas resneje ogrozil."

Ceprav sezone še ni konec, so se že zacela razmišljanja o prihodnosti. Brulc ima s Koprom pogodbo še za prihodnjo sezono. "Z letošnjo sezono sem osebno zadovoljen, vendar mi je žal nekaterih stvari. Vem, da bi lahko odigral še bolje. Dosegel sem deset zadetkov, vendar želim preseci svoj osebni rekord trinajstih zadetkov na sezono. Kako naprej, še ne vem. Imam še enoletno pogodbo, s klubom pa sem dogovorjen, da lahko v primeru ponudbe iz tujine predcasno odidem. Želim v tujino, vendar le, ce bo ponudba prava," je dodal Brulc, ki je imel pred casom ponudbo "s severa", kjer je že igral (Islandija, Norveška), vendar se zanjo ni odlocil.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Angleški pokal FA je najstarejše nogometno tekmovanje na svetu. Prvic so ga organizirali že davnega leta 1871, tudi danes pa je še vedno izredno p...

Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje