Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Ocitno ima Marijan Pušnik strica v vladi, ki je dal direktivo, da mora biti pac on trener Rudarja iz Velenja.
Brane Oblak
12. april 2010
 NATISNI
Brulc: Zmagati še tri tekme
Miran Zore (foto: SPS)
Koprov napadalec Mitja Brulc je zadovoljen s svojim ucinkom v letošnji sezoni, želi pa si preseci svoj osebni rekord. Za slavje naslova prvaka še prezgodaj.

Enajst tock prednosti bi moralo zadostovati. Luka Koper nezadržno drvi proti svojemu prvemu naslovu državnega prvaka. Mitja Brulc je prispeval velik delež k uspehom koprskega kluba v letošnji sezoni. Novomešcan je dosegel deset zadetkov. "Seveda že razmišljamo o naslovu, vendar moramo biti vseeno previdni. Enajst tock je veliko, ampak sezone vseeno še ni konec. Zmagati moramo in želimo še preostale tri tekme," je za Nogomanio povedal Brulc, ki je v spomladanskem delu sezone pricakoval predvsem mocnejši Maribor: "Mislil sem, da se bo Maribor spomladi pobral in nas resneje ogrozil."

Ceprav sezone še ni konec, so se že zacela razmišljanja o prihodnosti. Brulc ima s Koprom pogodbo še za prihodnjo sezono. "Z letošnjo sezono sem osebno zadovoljen, vendar mi je žal nekaterih stvari. Vem, da bi lahko odigral še bolje. Dosegel sem deset zadetkov, vendar želim preseci svoj osebni rekord trinajstih zadetkov na sezono. Kako naprej, še ne vem. Imam še enoletno pogodbo, s klubom pa sem dogovorjen, da lahko v primeru ponudbe iz tujine predcasno odidem. Želim v tujino, vendar le, ce bo ponudba prava," je dodal Brulc, ki je imel pred casom ponudbo "s severa", kjer je že igral (Islandija, Norveška), vendar se zanjo ni odlocil.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ladislav Kubala, ki ga v Španiji poznajo po imenu Ladislao, na Madžarskem pa kot Laszla, velja za enega najboljših madžarskih nogometašev vseh cas...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje