Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Predlagal sem jim, da prekinemo sodelovanje na mojo škodo, saj sem bil za kariero pripravljen žrtvovati tudi štirimesecno placo. Toda niso se strinjali in dejali, da so zame placali kar 100.000 dolarjev, zato me ne mislijo kar tako izpustiti. Tedaj sem zvedel, da je šel ta denar k mojemu posredniku, slednji pa mi je zgolj odvrnil, da je moral placati trenerja, ker tako stvari potekajo v Rusiji.
Maksut Azizi
12. april 2010
 NATISNI
Pavlovic: Drava je v razsulu
Miran Zore (foto: SPS)

Zoran Pavlovic pravi, da ga o menjavi trenerja pri Dravi ni nihce obvestil. Pavlovic se z imenovanjem Franca Fridla ne strinja in grozi z odhodom.

Labod Drava, ki je minuli konec tedna izgubila proti Celju in tako izgubila precej možnosti za obstanek v ligi, ima novega trenerja. Odšel je Milko Djurovski, nasledil pa ga je kar njegov dosedanji pomocnik Franc Fridl. Športni direktor Labod Drave Zoran Pavlovic je informacijo za Nogomanio potrdil, vendar poudaril, da je ni dobil s strani vodstva kluba. "Moram poudariti, da o tem nisem bil obvešcen. Nihce me ni kot športnega direktorja nic vprašal," je za Nogomanio povedal Pavlovic, ki mu ocitno marsikaj leži na duši. Eden najboljših nogometašev Prve lige, ki je pozimi prestopil v Labod Dravo, hkrati pa se lotil še funkcije športnega direktorja, je namrec razkril, da je stanje v klubu (znova) katastrofalno. "Vse je po kavbojsko. Naj povem, da je trener Milko Djurovski prišel zastonj, prišel je pomagat. Da se ga tako napade in okrivi za neuspehe… Tega ne razumem. Mislim, da si tega ni zaslužil. Ce bi ljudje vedeli v kakšnih pogojih smo prisiljeni delati…" je nadaljeval Pavlovic, ki se z odhodom Milka Djurovskega ne strinja. Še manj pa se strinja s tem, da bo moštvo do konca letošnje sezone vodil Franc Fridl: "Trenutno sem še v klubu, vendar ce bo Franc Fridl novi trener, potem bodo morali najprej razrešiti mene. Fridl je delal proti nam, zdaj pa hoce pomagati? To je skregano z logiko. Jaz se teh igric zagotovo ne bom šel. Danes imam sestanek z direktorjem kluba, nato pa bomo videli."

Manjkajo najosnovnejše stvari
O katastrofalnem stanju v Labod Dravi smo v preteklosti porocali že veckrat. Urejene niso niti najbolj osnovne stvari. Po prihodu Pavlovica in novih igralcev v klub je bilo kakšen mesec, dva malce bolje, nato pa je Drava krenila na staro pot. "Sploh ne vemo, kdo vodi klub. V bistvu sva ga vodila jaz in trener ob pomoci sekretarja. Naj povem, da je stanje naravnost katastrofalno. Vsakodnevno se ukvarjamo z vprašanjem, ce bomo sploh lahko trenirali. Nimamo osnovne opreme. Clovek, ki bi nam moral prati drese, že vec mesecev ni dobil place, zastonj ne more vec delati. Mar naj vsak od igralcev prispeva po 25 evrov, da bomo imeli oprane drese? Nimamo pa niti masažnega olja, trakov, skratka nicesar. Nekateri igralci so se morali izseliti iz svojih stanovanj. Da o zaposlenih v klubu niti ne govorim. To je sramota za Slovenijo, za Prvo ligo," je dodal Pavlovic, ki je preprican, da za slabe rezultate Labod Drave niso krivi le igralci. "Ne cudi me, da se Drava že nekaj let bori za obstanek. Plac ni (v povprecju zamujajo dva meseca, op.p.), direktor je sicer nekaj obljubljal, vendar njegovim obljubam ne verjame nihce vec. Odhod? Morda bom odšel že danes, bomo videli, kaj se bo zgodilo na sestanku. Verjemite mi, tudi mnogi igralci razmišljajo podobno kot jaz. V necloveških razmerah je preprosto nemogoce delati," je zakljucil Pavlovic, ki bo ocitno že kar danes razrešil vprašanje svoje prihodnosti na Ptuju.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Tony Adams se je v zgodovino Arsenala vpisal kot njegov najuspešnejši kapetan vseh casov. Pod njegovim vodstvom so Topnicarji osvojili kar trinajst l...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje