Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Tudi tisti, ki so lahki, niso vec lahki.
Branko Oblak
1. april 2010
 NATISNI
Aljancic: Mi verjamemo!
Uredništvo (foto: SPS)

Bocni nogometaš aktualnega slovenskega prvaka Maribora Janez Aljancic je preprican, da boj za zmago v Prvi ligi v tej sezoni kljub formi Kopra še ni odlocen.

Ceprav Koper ne popušca in ceprav je iz tedna v teden manj casa za spremembo na vrhu 1. SNL, pa v taboru aktualnega slovenskega prvaka Maribora še niso povsem obupali. Že res, da za vodilnim klubom zaostajajo za velikih sedem tock, toda kljub temu so prepricani, da bodo tudi Primorci, ko so v minulem krogu z 1:0 premagali Olimpijo, slej kot prej kiksnili. "Dogovorili smo se, da ekipa mora držati skupaj, ne glede na vse okolišcine. Prišli smo po tri tocke in jih odnesli s seboj v Maribor. Menim, da po prikazanem povsem zasluženo," je po zmagi na gostovanju v Celju z 2:0 (Maribor se bo z Grofi pomeril tudi v polfinalu pokala) povedal bocni nogometaš štajerskega prvoligaša Janez Aljancic in nadaljeval: "Sredina tekma je bila pokazatelj, kako moramo odigrati tudi preostale proti Celjanom. Bila je odlicna tekma z naše strani, ostajamo na uspešni poti. Le tako je treba nadaljevati in bomo videli, kako se bo razpletlo. Vztrajamo na svoji poti, ne smemo se ozirati na Koper. Še zmeraj verjamemo, da boj za prvo mesto ni odlocen. Do konca prvenstva je osem tekem, enkrat še igramo proti Koprcanom. Slej ko prej se bo zalomilo tudi njim. Cakamo na ta trenutek, a moramo nadaljevati z našim uspešnim nizom."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Bangladešu je tako kot v številnih državah sveta nogomet šport številka ena, obsedenost z okroglim usnjem pa zna vcasih tudi preseci meje zdravega ...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje