Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Španci bi z boljšo igro lahko dosegli bistveno vec.
Bojan Prašnikar
28. marec 2010
 NATISNI
Lucic: Nervoza se je prenesla na igrišce
Uredništvo (foto: SPS)
Trener Interblocka Borivoje Lucic ni skrival zadovoljstva po zmagi njegove mlade cete proti Olimpiji, hkrati pa je priznal, da je bil mestni derbi sila nervozen.

Interblock se je v soboto veselil izjemno pomembne zmage v nadaljevanju sezone, s katero si je precej olajšal boj za obstanek v Prvi ligi. Ceta trenerja Borivoja Lucica je v Spodnji Šiški z 2:1 dobila mestni derbi proti Olimpiji, proti kateri si je tri tocke priigrala šele tik pred koncem, ko je vratarja gostujoce ekipe Damirja Botonjica z lepim strelom premagal Matic Fink. "To je bila zelo pomembna tekma za obe ekipi. Olimpija je potrebovala tocke za prikljucek v Evropo mi pa za obstanek v ligi. Ta nervoza se je prenesla na igrišce kar se je videlo v raztrgani igri polni napak in grobih štartov," je po tekmi povedal trener Kockarjev in nadaljeval: "Na koncu smo imeli vec srece mi, verjeli do konca v zmago in na koncu zmagali. Tudi ce bi bil rezultat v korist Olimpije ne bi mogel reci, da je bilo nezasluženo. Na koncu smo dali dva gola mi Olimpija enega in tako zasluženo osvojili zelo pomembne tri tocke, ki jih nujno potrebujemo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1988 sta se v angleškem prvenstvu pomerila Wimbledon in Luton. Za Wimbledon, klub iz Londona, je takrat igral tudi Vinnie Jones, eden najbolj...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje