Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Italijan Fabio Grosso je podpisal za Inter. No, seveda ne za tistega iz Zaprešica...
Željko Vela
28. marec 2010
 NATISNI
Pevnik ne bo odstopil
Uredništvo (foto: SPS)

Se bo moral Robert Pevnik danes posloviti od klopi Olimpije? Sam odstopa ne bo ponudil, ga bo pa zato morda zamenjala uprava ljubljanskega kluba v hudi krizi.

Ceprav Olimpija še naprej ostaja brez zmage v spomladanskem delu sezone, Robert Pevnik po porazu proti Interblocku ni pokazal namere po tem, da bi zapustil klop Zmajev. S slednje ga podijo številni, ki so prepricani, da nekdanji trener Drave in Domžal ni sposoben voditi ljubljanskega kluba, morda pa bo dejansko moral oditit, saj je vceraj po porazu na mestnem derbiju razkril, da bo njegova usoda verjetno znana po današnjem sestanku z vodstvom Olimpije. "Kako bomo šli naprej, bomo videli v nedeljo, ko se sestanemo z upravo," je dejal 40-letni strokovnjak in spregovoril tudi o dogajanju na zelenici štadiona v Spodnji Šiški, s katere so morali v soboto predcasno kar štirje nogometaše, od tega trije clani Olimpije: "Veliko casa smo igrali z igralcem manj, a kljub temu imeli ogromno priložnosti, ki jih nismo izkoristili. Odlocilen trenutek tekme je bil neumen štart Miroslava Cvijanovica, za kar si je prislužil rdec karton. Nasprotniku cestitam za zmago. Ne vem pa, kaj je narobe z nami, da ne moremo zadeti gola. Sodnikov ne bom komentiral, saj ce bi mi izkoristili vse priložnosti, bi zmagali. Svojim fantom cestitam za borbenost, a ce želimo zmagati, moramo igrati bolj kvalitetno v konici napada."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hearts sodi med najboljše škotske klube vseh casov, glede na uspehe in osvojene lovorike pa sta pred njim le velikana iz Glasgowa, kluba Celtic in...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje