Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Osrednji problem je bil v tem, da smo v prvem polcasu prejeli štiri zadetke.
Rafael Benitez
1. marec 2010
 NATISNI
Maribor, pazi se Kopra
Miran Zore (foto: Nogomania)

Dare Vršic se je v Slovenijo vrnil, da bi ponovno obudil svojo staro formo pred hudo poškodbo. Zacel je dobro, doseženi zadetek mu je opazno dvignil samozavest.

Za Luko Koper je bila sobotna tekma v Novi Gorici proti Rudarju izjemno pomembna. Pet tock naskoka pred Mariborom so Koprcani preprosto morali ohraniti, kajti že prihodnji konec tedna jih caka derbi z Mariborom, po katerem bodo Kanarcki, ne glede na razplet tekme, še vedno vodeci klub Prve lige. Cetudi niso pokazali nic posebnega, so Koprcani izpolnili cilj in premagali Rudar. Tudi po zaslugi povratnika v Prvo ligo – Dareta Vršica. Obcasni reprezentant Slovenije je v Koper prišel januarja, potem ko se je Miran Pavlin z njegovim klubom Temišvarjem dogovoril za polletno posojo. Romuni nanj kljub podaljšanju pogodbe tako ali tako ne racunajo, zato se je Vršic odlocil oditi nekam, kjer bo igral, Koper pa se je zdel kot najboljša izbira. "Pogodbo imam še za dve leti in pol. Toda ce so me poslali na posojo, verjetno ne racunajo name. Vesel sem, da sem prišel v Koper, hkrati sem tudi hvaležen Koprcanom za priložnost," pravi Vršic, ki se je v soboto dobro odrezal. Dosegel je celo zadetek: "Tudi takšni zadetki padajo. Z igro našega moštva kljub zmagi nisem najbolj zadovoljen. Toda to je bila šele prva tekma, preprican sem, da bo v prihodnje bolje. Morda mi bo zdaj, ko sem dosegel tisti prvi zadetek, kaj lažje."

Maribor bo padel
Vršic se je torej v Slovenijo vrnil, da bi nabral manjkajoco kilometrino, za katero so ga prikrajšale poškodbe in muhasti delodajalci v Temišvarju. "Zadetek, ki sem ga dosegel v soboto, mi bo pomagal pri samozavesti. Dober obcutek je spet igrati nogomet, upam le, da bom ostal zdrav," je dodal Vršic, ki je v Kopru seveda naletel na skromnejše pogoje kot jih je imel na Slovaškem in v Romuniji: "Pogoji niso na ravni tujine, vendar me to ne moti. Nisem se prišel pritoževat, ampak igrat." Luko Koper prihajajoci konec tedna caka morda kljucna tekma letošnje sezone – gostovanje v Mariboru. To bo neposredni obracun za prvaka. Koprcani lovijo svoj prvi naslov in ga bodo po Vršicevem mnenju do konca sezone tudi ujeli: "Verjamem,  da bomo postali prvaki. Za to moramo v soboto obvezno premagati Maribor, verjamem, da nam bo to tudi uspelo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški klub St Albans City ne sodi med znanejše svetovne klube. Še vec, mnogi celo v Angliji še niso slišali zanj, kar ne cudi, saj je pac vecino s...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje