Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Liverpool je bil kot "mishy-mashy". Vem, da to ni nic ne pomeni, vendar bi moralo.
Paul Merson
29. januar 2010
 NATISNI
Z Olimpijo v Evropo
Miran Zore (foto: Danijel Matijaško)
Zeleno-beli dres je njegov. Nik Omladic se v Olimpijo seli že zdaj in ne šele ob koncu sezone. Mladi vezist se dobro zaveda odgovornosti, ki jo prinaša igranje za Olimpijo.

Današanja novica iz tabora Olimpije, ki se trenutno sicer nahaja na pripravah v tujin, je presenetila. Nik Omladic, eden najbolj obetavnih mladih nogometašev iz naše Prve lige, se bo namrec že zdaj preselil v vrste ljubljanskega prvoligaša, potem ko so Zmaji in Rudarji koncno le našli skupni jezik. Odnose na relaciji Ljubljana-Velenje je sicer malce pokvaril predcasen dogovor Olimpije in Nika Omladica, sklenjen pred tedni, in sicer da Omladic po koncu sezone kot prost nogometaš (pogodba z Rudarjem se mu izteka) prestopi v Olimpijo. Velenjcani so se ob tem cutili izigrane, toda dejstvo je, da so Zmaji mlademu vezistu, za katerim se je pred casom ozirala Crvena zvezda, ponudili znatno boljše pogoje kot Rudar. Zamere so zdaj ocitno že pozabljene, Omladic je namrec predcasno postal nogometaš Olimpije. "Vse skupaj se je zgodilo tako hitro. Nisem pricakoval," so bile prve besede Nika Omladica, ko smo ga poprosili za komentar.

Pozdrav Green Dragonsom
Seveda se Omladic svojim novim soigralcem ne bo pridružil v Turciji, še vedno je namrec poškodovan (stopalo), zato ga na nogometnih zelenicah ne bomo videli še nekaj tednov. Mladenic iz Šmartnega ob Paki, od koder prihaja tudi njegov stari in novi soigralec Luka Prašnikar (prav tako januarska pridobitev Olimpije), upa, da bo cimprej nared za igro, v dresu enega najbolj prepoznavnih klubov v Sloveniji se namrec želi kar najbolj izkazati. "Vesel sem in v cast mi je, da sem postal nogometaš Olimpije. Olimpija v Sloveniji in tudi v tujini nekaj pomeni, zato ob veselju cutim tudi veliko odgovornost, ki jo bom nosil kot nogometaš tega kluba. Vsem, še posebej pa navijacem Olimpije, ki jih ob tej priložnosti tudi pozdravljam, želim dokazati, da sem vreden zeleno-belega dresa. Obljubljam jim, da bom dal vse od sebe," marljivost Green Dragonsom obljublja Omladic, ki ima z Olimpijo velike nacrte: "Komaj cakam nov stadion. Prvic zaigrati na njem bo nedvomno enkraten obcutek in seveda privilegij. Želim si, da bi že v novi sezoni na njem igrali evropske tekme."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce se Michel Salgado ne bi prebil do zvezdniškega imena v svetu nogometa, bi se verjetno profesionalno ukvarjal z deskanjem na vodi. "Res je, deskanj...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje