Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Luis Figo mi je rekel naj ubranim dve enajstmetrovki. Ubranil sem tri in mu na koncu povedal, da sem dve ubranil zanj, eno pa zase.
Ricardo
8. junij 2010
 NATISNI
Kek podpisal za Maribor
Uredništvo (foto: SPS)
Mitja Rešek, Semir Spahic in tudi Matjaž Kek, sin selektorja slovenske reprezentance, so podpisali kar štiriletne profesionalne pogodbe z Mariborom.

Iz vodstva slovenskega prvoligaša Maribora so sporocili, da so podpisali profesionalne pogodbe s tremi svojimi mladimi nogometaši, od katerih pricakujejo, da bodo v prihodnosti igrali pomembno vlogo v vijolicastem dresu. Novopeceni profesionalci so postali Mitja Rešek, Semir Spahic in tudi Matjaž Kek. Toda seveda ne selektor Slovenije, ki je za Maribor že odigral svoje, pac pa njegov istoimenski sin, ki se - tako kot oce - najbolje znajde v vlogi branilca. Z vsemi je vodstvo slovenskega pokalnega prvaka podpisalo kar štiriletne pogodbe. "Nadaljujemo prakso iz preteklosti in nogometašem, vzgojenim v naši nogometni šoli, ponujamo priložnost za dokazovanje tudi med clani. Gre za talentirane igralce, ki jih zdaj caka najtežji del kariere - prehod iz mladinske v clansko ekipo. Preprican sem, da jim bo v prihodnosti uspelo,2 je novico pokomentiral športni direktor Maribora Zlatko Zahovic.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1995 sta se v šesti nemški ligi pomerila kluba SF Larrelt in Emden, po tekmi pa so tisti, ki so prebrali porocilo, preseneceni ugotovili, da ...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje