Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 15 avgust 2020
Odkril sem tudi jed svojega življenja. Pizza-burek preprosto obožujem. Pojem vsaj dva na dan.
Ekpoki
8. junij 2010
 NATISNI
Kek podpisal za Maribor
Uredništvo (foto: SPS)
Mitja Rešek, Semir Spahic in tudi Matjaž Kek, sin selektorja slovenske reprezentance, so podpisali kar štiriletne profesionalne pogodbe z Mariborom.

Iz vodstva slovenskega prvoligaša Maribora so sporocili, da so podpisali profesionalne pogodbe s tremi svojimi mladimi nogometaši, od katerih pricakujejo, da bodo v prihodnosti igrali pomembno vlogo v vijolicastem dresu. Novopeceni profesionalci so postali Mitja Rešek, Semir Spahic in tudi Matjaž Kek. Toda seveda ne selektor Slovenije, ki je za Maribor že odigral svoje, pac pa njegov istoimenski sin, ki se - tako kot oce - najbolje znajde v vlogi branilca. Z vsemi je vodstvo slovenskega pokalnega prvaka podpisalo kar štiriletne pogodbe. "Nadaljujemo prakso iz preteklosti in nogometašem, vzgojenim v naši nogometni šoli, ponujamo priložnost za dokazovanje tudi med clani. Gre za talentirane igralce, ki jih zdaj caka najtežji del kariere - prehod iz mladinske v clansko ekipo. Preprican sem, da jim bo v prihodnosti uspelo,2 je novico pokomentiral športni direktor Maribora Zlatko Zahovic.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Diego Armando Maradona je samo eden. V Argentini so smrtno prepricani, da boljšega nogometaša še ni bilo in ga verjetno tudi nikoli ne bo. Tudi na...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje