Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 12 julij 2020
Bili smo absolutno boljši nasprotnik v polju, priigrali smo si kar nekaj priložnosti, Koper pa nam je dal tri gole brez ene prave priložnosti.
Edin Osmanovic
8. junij 2010
 NATISNI
Pevnik bo pomagal Prašnikarju
Uredništvo (foto: SPS)

Robert Pevnik je v tej sezoni Olimpijo popeljal v Evropo, v naslednji pa bo pomagal Bojanu Prašnikarju pri Rudarju. Novinca Uroš Korun in Dejan Djermanovic.

Iz vodstva slovenskega prvoligaša Rudarja so sporocili, da so se okrepili z dvema novima nogometašema, hkrati pa se je klubu prikljucil Robert Pevnik. Dosedanji trener Olimpije  bo v Velenju pomocnik Bojanu Prašnikarju, ki bo lahko v prihodnje racunal tudi na Uroša Koruna in Dejana Djermanovica. Zanimivo je, da je bil slednji tik pred prestopom v Olimpijo, a se je ocitno odlocil za štadion Ob jezeru, na katerega se seli po uspešnem nastopanju v drugi ligi, v kateri je nosil dres Krškega. Leta 1988 rojeni napadalec je sicer mladinec Olimpije, preden je prišel v Krško, je igral tudi v Bosni in Hercegovini za Slavijo iz Sarajeva. Leta 1987 rojeni vezist Korun je bil nazadnje clan Celja, z Rudarjem pa je podpisal dvoletno pogodbo. Za Knape je sicer v preteklosti že igral, in sicer na dvojni registraciji.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Strelci so v sezoni 2006/07 v Franciji povsem razocarali, saj je prvi golgeter prvenstva Portugalec Pedro Pauleta skupaj zabil vsega 15 golov. Pau...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje