Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Norvežani imajo veliko srece, ne vem od kje. Zanima me, kje kupujejo te stvari.
Nastja Ceh
8. junij 2010
 NATISNI
Pevnik bo pomagal Prašnikarju
Uredništvo (foto: SPS)

Robert Pevnik je v tej sezoni Olimpijo popeljal v Evropo, v naslednji pa bo pomagal Bojanu Prašnikarju pri Rudarju. Novinca Uroš Korun in Dejan Djermanovic.

Iz vodstva slovenskega prvoligaša Rudarja so sporocili, da so se okrepili z dvema novima nogometašema, hkrati pa se je klubu prikljucil Robert Pevnik. Dosedanji trener Olimpije  bo v Velenju pomocnik Bojanu Prašnikarju, ki bo lahko v prihodnje racunal tudi na Uroša Koruna in Dejana Djermanovica. Zanimivo je, da je bil slednji tik pred prestopom v Olimpijo, a se je ocitno odlocil za štadion Ob jezeru, na katerega se seli po uspešnem nastopanju v drugi ligi, v kateri je nosil dres Krškega. Leta 1988 rojeni napadalec je sicer mladinec Olimpije, preden je prišel v Krško, je igral tudi v Bosni in Hercegovini za Slavijo iz Sarajeva. Leta 1987 rojeni vezist Korun je bil nazadnje clan Celja, z Rudarjem pa je podpisal dvoletno pogodbo. Za Knape je sicer v preteklosti že igral, in sicer na dvojni registraciji.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarna Zinedine Zidane in Roberto Carlos sta najlepša leta svojih karier preživela v dresu španskega velikana Reala iz Madrida, lahko pa bi bilo ...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje