Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
Imel sem dva lepa sinova. Zdaj imam pa še enega lepega sina.
David Beckham
8. junij 2010
 NATISNI
Knezovic in Selimi v Domžalah
Uredništvo (foto: SPS)
Ivan Knezovic in Nedzbedin Selimi sta nova clana Domžal, ki jih zapušcajo Jani Šturm, Janez Perme, David Sviben in Dalibor Stojanovic.

Jani Šturm, Janez Perme, David Sviben in Dalibor Stojanovic so nogometaši, ki v naslednji sezoni ne bodo vec nosili dresa slovenskega prvoligaša iz Domžal. S prvimi tremi novih pogodb niso podpisali, s cetrtim so sodelovanje prekinili na sporazumen nacin. Klub bi lahko zapustil tudi Mitja Zatkovic, ki bo odšel, ce bo dobil ponudbo iz tujine. "Kar se tice Mitje, je situacija zaenkrat v pat položaju. Dogovorjeni smo za nadaljevanje sodelovanja, v kolikor ne bo dobil ugodne ponudbe iz tujine in po mojih informacijah je še ni, kar me osebno zelo razveseljuje. V spomladanskem delu se je pod taktirko Darko Birjukova izkazal kot pravi vodja te ekipe in upam, da bomo z njim sodelovali tudi v naslednji sezoni," pravi športni direktor domžalskega kluba Matej Oražem in dodaja: "Kar se tice Šturma in Permeta, smo se v klubu odlocili, da z njima ne podaljšamo pogodb, podobno velja tudi za Davida Svibna. Obenem smo se sporazumno odlocili za prekinitev pogodbe tudi z Daliborjem Stojanovicem, poleg njega pa se bomo verjetno razšli še s kom, ki ga ne vidimo v viziji kluba za naslednjo sezono." Hkrati je Oražem potrdil, da bosta domžalski dres v naslednji sezoni nosila nekdanji igralec tega kluba Ivan Knezovic in Nedzbedin Selimi, ki je bil nazadnje clan Rudarja iz Velenja.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ženski nogomet se seveda niti približno ne more primerjati z moškim. Še zlasti to velja za Anglijo, kjer so moški v absolutni dominaciji, a ženske ve...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje