Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Take reklame, kot smo jo mi naredili državi Sloveniji, ne more narediti nihce. Niti sto Planic. To traja le en dan. Mi pa smo bili na sceni vec mesecev. Ce bi merili v denarju, koliko bi slovensko državo stala taka promocija, ki smo ji jo priskrbeli mi, bi nam lahko povrnili vse tiste denarje, ki smo jih morali dati za davke, pa še dva štadiona bi lahko zgradili. Ni se pa zgodilo nic.
Srecko Katanec
8. junij 2010
 NATISNI
Ibraimi hoce prekiniti
Uredništvo (foto: SPS)
Agim Ibraimi se noce vrniti v Olimpijo, zato je že zahteval prekinitev sodelovanja na škodo ljubljanskega kluba. Je njegova pogodba neveljavna?

Poti slovenskega prvoligaša Olimpije in makedonskega nogometaša Agima Ibraimija se bodo ocitno razšle. Nadarjeni napadalec naj bi namrec od vodstva kluba zahteval predcasno prekinitev sodelovanja, zaradi cesar ga tudi ni bilo na vcerajšnjem uvodnem zboru zeleno-belih, ki so zaceli s pripravami na naslednjo sezono. "Trenutno sem v Makedoniji, v Slovenijo pa se nisem vrnil zato, ker menim, da moja pogodba z Olimpijo tako ali tako ni vec veljavna. Na Nogometno zvezo Slovenije in tudi na Olimpijo sem namrec poslal zahtevo oziroma vlogo o razveljavitvi pogodbe iz upravicenih pravnih razlogov. Prek oceta sem v Ljubljani najel odvetnika, ki bo zastopal moje interese v tem primeru," je za Šport TV povedal 22-letni nogometaš, ki je v Olimpijo prišel predlani iz avstrijskega prvoligaša Red Bull Salzburga.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Atletico iz Madrida velja za enega najboljših španskih klubov vseh casov, ki pa že vrsto let ceplja za najboljšimi in se nikakor ne more prebiti na n...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje