Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Vem, da se v Italiji veliko pogovarjate o taktiki, toda to je zame prevec zapleteno. Zame je pomembno le to, da igramo dobro in napredujemo iz tekme v tekmo. Ni pomembna takticna postavitev, zanima me le to, kako igramo. Ali imamo dodatnega krilnega nogometaša oziroma dva centralna napadalca, to je hrana za novinarje. To me ne zanima.
Jose Mourinho
8. junij 2010
 NATISNI
Ibraimi hoce prekiniti
Uredništvo (foto: SPS)
Agim Ibraimi se noce vrniti v Olimpijo, zato je že zahteval prekinitev sodelovanja na škodo ljubljanskega kluba. Je njegova pogodba neveljavna?

Poti slovenskega prvoligaša Olimpije in makedonskega nogometaša Agima Ibraimija se bodo ocitno razšle. Nadarjeni napadalec naj bi namrec od vodstva kluba zahteval predcasno prekinitev sodelovanja, zaradi cesar ga tudi ni bilo na vcerajšnjem uvodnem zboru zeleno-belih, ki so zaceli s pripravami na naslednjo sezono. "Trenutno sem v Makedoniji, v Slovenijo pa se nisem vrnil zato, ker menim, da moja pogodba z Olimpijo tako ali tako ni vec veljavna. Na Nogometno zvezo Slovenije in tudi na Olimpijo sem namrec poslal zahtevo oziroma vlogo o razveljavitvi pogodbe iz upravicenih pravnih razlogov. Prek oceta sem v Ljubljani najel odvetnika, ki bo zastopal moje interese v tem primeru," je za Šport TV povedal 22-letni nogometaš, ki je v Olimpijo prišel predlani iz avstrijskega prvoligaša Red Bull Salzburga.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ameriška Samoa je na lestvici Mednarodne nogometne zveze (FIFA) trenutno ena od devetih držav, ki nima niti ene tocke in zaseda šele skromno 199. ...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje