Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
V življenju sem veliko pokadil in od sedaj dalje cigarete za mene ne obstajajo vec. Ni prvic, da se odrekam necesu in zapomnite si, Ciro in cigareta ne bosta nikoli vec skupaj.
Miroslav Blaževic
7. junij 2010
 NATISNI
Tudi Koprcani zaceli s pripravami
Uredništvo (foto: SPS)
Danes je s pripravami na novo sezono zacel tudi aktualni slovenski prvak Luka Koper. Predstavil se je novinec - napadalec Igor Novakovic.

Danes ob 18. uri so se nogometaši FC Luka Koper zbrali v Dekanih, kjer so po uvodnem sestanku opravili tudi prvi trening. Pod vodstvom trenerja Nedžada Okcica in njegovega pomocnika Oliverja Bogatinova je vadilo 20 nogometašev. Iz zdravstvenih ali osebnih vzrokov so prvi trening izpustili Mitja Brulc, Ivan Sesar in Dalibor Radujko, ki še ni dorekel svojega prestopa v tujino, odsotni pa so bili tudi vsi trije 'lanski' vratarji - Ermin Hasic, Igor Nenezic in Admir Suhonjic.

Na treningu pa je bila prisotna prva okrepitev – Hrvat Igor Novakovic. Gre za 31-letnega nogometaša, ki lahko igra na desnem boku, v zvezni vrsti in v napadu. Nazadnje je nastopal v Kuvajtu, igral je z Rokom Elsnerjem pri Al Arabiju, pred tem se je izkazal predvsem v dresu Rijeke in ruskega prvoligaša Toma iz Tomska. Ekipi se je po daljši odsotnosti zaradi poškodbe ponovno prikljucil Ivica Guberac. Koprsko moštvo se bo postopno 'popolnilo' do konca tedna, saj v petek že odhaja na desetdnevne priprave v svojo tradicionalno bazo na Pohorje.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ceprav danes ne obstaja vec, je New York Cosmos še vedno eden najvecjih ameriških nogometnih klubov vseh casov. Klub je obratoval med leti 1971 in...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje