Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Odlicno sem se adaptiral tam dol (v Italiji), samo potem so prišle te poškodbe... Ampak je bilo super tam v Lecah...
Sebastjan Cimerotic
7. junij 2010
 NATISNI
Peršic ostaja pri HiT Gorici
Uredništvo (foto: Foto-forma)

Nogometno društvo Gorica je z dosedanjim trenerjem clanskega moštva Davidom Peršicem sklenilo dogovor o nadaljnjem sodelovanju.

Po izjemnih predstavah ekipe v spomladanskem delu prvenstva, ko so Novogoricani na 13. tekmah zabeležili kar 10 zmag, sta Izvršni odbor ND Gorica in David Peršic izrazila pripravljenost o sodelovanju tudi v prihodnjih dveh sezonah.

''Trener David Peric je z delom dokazal, da je zelo dober strokovnjak, ki si zasluži zaupanje tudi za vodenje ekipe tudi v prihodnje. S tem dogovorom nadaljujemo s strategijo kluba, ki je usmerjena v iskanje potenciala, tako igralskega kot trenerskega, v domacem okolju,'' je za nd-gorica.com povedal Uroš Dovžak, clan izvršnega odbora ND Gorica.

Za zdaj novosti v igralskem kadru ni, Novogoricani pa bodo s pripravami na novo sezono priceli natanko cez teden dni, ko se bodo v ponedeljek 14. junija ob 10.00 zbrali na uvodnem treningu. Igralce nato caka nekajdnevna vadba na domacih igrišcih, nakar se bodo podali na priprave v Kranjsko Goro. 

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
West Bromwich Albion je klub, kjer igra tudi slovenski reprezentant Robert Koren. To ni nic nenavadnega, marsikdo pa ne ve, da je prav WBA klub, ki j...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje