Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Angleška dekleta so grda, poleg tega pa spijejo veliko prevec piva.
Georgi Hristov
7. junij 2010
 NATISNI
Peršic ostaja pri HiT Gorici
Uredništvo (foto: Foto-forma)

Nogometno društvo Gorica je z dosedanjim trenerjem clanskega moštva Davidom Peršicem sklenilo dogovor o nadaljnjem sodelovanju.

Po izjemnih predstavah ekipe v spomladanskem delu prvenstva, ko so Novogoricani na 13. tekmah zabeležili kar 10 zmag, sta Izvršni odbor ND Gorica in David Peršic izrazila pripravljenost o sodelovanju tudi v prihodnjih dveh sezonah.

''Trener David Peric je z delom dokazal, da je zelo dober strokovnjak, ki si zasluži zaupanje tudi za vodenje ekipe tudi v prihodnje. S tem dogovorom nadaljujemo s strategijo kluba, ki je usmerjena v iskanje potenciala, tako igralskega kot trenerskega, v domacem okolju,'' je za nd-gorica.com povedal Uroš Dovžak, clan izvršnega odbora ND Gorica.

Za zdaj novosti v igralskem kadru ni, Novogoricani pa bodo s pripravami na novo sezono priceli natanko cez teden dni, ko se bodo v ponedeljek 14. junija ob 10.00 zbrali na uvodnem treningu. Igralce nato caka nekajdnevna vadba na domacih igrišcih, nakar se bodo podali na priprave v Kranjsko Goro. 

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce Laureano Bisan-Etame Mayer ne bi postal nogometaš in si pod vzdevkom Lauren z brcanjem žoge prislužil milijone, bi verjetno danes v enem od špa...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje