Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Spomnim se nekega tedaj zelo priznanega trenerja, ki je dejal, da ko bo Oblak postal igralec, bo on pojedel Triglav.
Miljan Miljanic
7. junij 2010
 NATISNI
Lovrecic novi clan Olimpije
Uredništvo (foto: SPS)

Vodstvo Olimpije je v svoje vrste zvabilo nadarjenega Aneja Lovrecica, ki je predcasno prekinil pogodbo s Celjem. K Zmajem se seli tudi Dejan Djermanovic.

Po dveh letih se je nekdanji mladi slovenski reprezentant Anej Lovrecic poslovil od Celja, kariero pa bo nadaljeval v prestolnici Ljubljani. Tja se seli zaradi ponudbe Olimpije, s katero se bo v naslednjem tekmovalnem letu dokazoval tudi v kvalifikacijah za ligo Europa. Bivši clan Kopra in Lecceja bi sicer moral ostati na štadionu Arena Petrol še naslednji dve leti, a se je z vodstvom svojega dosedanjega kluba dogovoril za sporazumno prekinitev sodelovanja. "Dve sezoni v celjskem dresu mi bosta ostali v lepem spominu. Z vsemi igralci sem se odlicno razumel, zadovoljen sem bil z napredkom, edina crna pika v dveh sezonah pa je moja poškodba, ki mi je za dolocen cas zaustavila igralski razvoj. Kar zadeva prestop, lahko povem, da je tesno povezan z mojimi športnimi cilji. Ponudba Olimpije me je privabila zaradi igranja v Evropi in novega štadiona, na katerem bo ekipa igrala. Ravno evropske ambicije kluba so bile odlocilne," je prestop k zeleno-belim pokomentiral 23-letni primorski nogometaš. Dodajmo, da naj bi Zmaje, ki so danes zaceli s pripravami, okrepil tudi vezist Dejan Djermanovic, ki je v drugi polovici letošnje sezone navduševal v dresu drugoligaša iz Krškega.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Bixente Lizarazu velja za enega najboljših baskovskih nogometašev vseh casov. Leta 1969 rojeni bocni nogometaš, ki v višino meri vsega 169 centime...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje