Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Toliko brezplacnih svetovalcev, kolikor sem jih dobil pri nogometu, ne dobim na nobenem drugem poslovnem podrocju. Vsa Slovenija se vrhunsko spozna na nogomet, vsi novinarji, politiki, gospodarstveniki. Jaz, ki sem ob vsem tem zbegan, sem se pac moral odlociti za enega – se opravicujem vsem drugim – in to je Dragan Skocic. Cudi me samo, da ni sedež Reala Madrida ali Manchester Uniteda v Sloveniji.
Joc Pececnik
7. junij 2010
 NATISNI
Lovrecic novi clan Olimpije
Uredništvo (foto: SPS)

Vodstvo Olimpije je v svoje vrste zvabilo nadarjenega Aneja Lovrecica, ki je predcasno prekinil pogodbo s Celjem. K Zmajem se seli tudi Dejan Djermanovic.

Po dveh letih se je nekdanji mladi slovenski reprezentant Anej Lovrecic poslovil od Celja, kariero pa bo nadaljeval v prestolnici Ljubljani. Tja se seli zaradi ponudbe Olimpije, s katero se bo v naslednjem tekmovalnem letu dokazoval tudi v kvalifikacijah za ligo Europa. Bivši clan Kopra in Lecceja bi sicer moral ostati na štadionu Arena Petrol še naslednji dve leti, a se je z vodstvom svojega dosedanjega kluba dogovoril za sporazumno prekinitev sodelovanja. "Dve sezoni v celjskem dresu mi bosta ostali v lepem spominu. Z vsemi igralci sem se odlicno razumel, zadovoljen sem bil z napredkom, edina crna pika v dveh sezonah pa je moja poškodba, ki mi je za dolocen cas zaustavila igralski razvoj. Kar zadeva prestop, lahko povem, da je tesno povezan z mojimi športnimi cilji. Ponudba Olimpije me je privabila zaradi igranja v Evropi in novega štadiona, na katerem bo ekipa igrala. Ravno evropske ambicije kluba so bile odlocilne," je prestop k zeleno-belim pokomentiral 23-letni primorski nogometaš. Dodajmo, da naj bi Zmaje, ki so danes zaceli s pripravami, okrepil tudi vezist Dejan Djermanovic, ki je v drugi polovici letošnje sezone navduševal v dresu drugoligaša iz Krškega.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najdaljšemu izvajanju enajstmetrovk v zgodovini klubskega nogometa so bili prica v Nambiji. Srecanje tamkajšnjega pokala NFA med kluboma KK Palace in...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje