Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Krega se nekaj zdaj. Nekaj ni v redu. Rdeci karton! Zdaj pa treba gol dati!
Anton Borkovic
7. junij 2010
 NATISNI
SPINS izbral najboljše
Uredništvo (foto: Dejan Colja)

Miran Pavlin je bil najboljši nogometaš Prve lige v letošnji sezoni, pravijo pri sindikatu SPINS, pri katerem so s pomocjo svojih clanov izbrali tudi naj enajsterico.

Še šesto leto zapored je Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije izbral najboljše nogometaše, ki so zaznamovali nedolgo tega koncano klubsko sezono. SPINS je s pomocjo svojih clanov za najboljšega v tekmovalnem letu 2009/10 okronal Mirana Pavlina iz Kopra, ki mu je najvec konkurence povzrocal nekdanji reprezentancni kolega Milan Osterc. Pri glasovanju je sicer sodelovalo 183 nogometašev, ti pa so najmocnejšo enajsterico sestavili takole: na golu je Jan Oblak iz Olimpije, v obrambi Aleksander Rajcevic iz Kopra, Elvedin Džinic iz Maribora, Damjan Ošlaj iz Nafte in Kristijan Polovanec iz Kopra, v vezni liniji Pavlin, Aleš Mejac iz Maribora in Dare Vršic iz Kopra, v napadu pa Osterc, Dragan Jelic iz Maribora in Mitja Brulc iz Kopra. Oktobra naj bi SPINS izbral tudi najboljšega nogometaša za sezono 2009/10 med vsemi iz Slovenije.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Branilec Haitija Ernst Jean-Joseph je leta 1974 postal prvi nogometaš v zgodovini svetovnih prvenstev, pri kateremu so v krvi našli sledi nedovolj...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje