Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Predsednik Juveta Cobolli Gigli je dejal, da trofeje ne bo vrnil, pri cemer ga podpiram. Ce želi, mu lahko pošljem nekoga, ki bo popazil na pokal.
Fabio Cannavaro
7. junij 2010
 NATISNI
SPINS izbral najboljše
Uredništvo (foto: Dejan Colja)

Miran Pavlin je bil najboljši nogometaš Prve lige v letošnji sezoni, pravijo pri sindikatu SPINS, pri katerem so s pomocjo svojih clanov izbrali tudi naj enajsterico.

Še šesto leto zapored je Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije izbral najboljše nogometaše, ki so zaznamovali nedolgo tega koncano klubsko sezono. SPINS je s pomocjo svojih clanov za najboljšega v tekmovalnem letu 2009/10 okronal Mirana Pavlina iz Kopra, ki mu je najvec konkurence povzrocal nekdanji reprezentancni kolega Milan Osterc. Pri glasovanju je sicer sodelovalo 183 nogometašev, ti pa so najmocnejšo enajsterico sestavili takole: na golu je Jan Oblak iz Olimpije, v obrambi Aleksander Rajcevic iz Kopra, Elvedin Džinic iz Maribora, Damjan Ošlaj iz Nafte in Kristijan Polovanec iz Kopra, v vezni liniji Pavlin, Aleš Mejac iz Maribora in Dare Vršic iz Kopra, v napadu pa Osterc, Dragan Jelic iz Maribora in Mitja Brulc iz Kopra. Oktobra naj bi SPINS izbral tudi najboljšega nogometaša za sezono 2009/10 med vsemi iz Slovenije.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eden najbolj razvpitih brazilskih nogometašev zadnjih let Edmundo se je poleg izrednega instinkta za gol v zgodovino vpisal tudi po seriji škandal...

Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje