Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Z Dariusom Vassellom ni nobenih težav, pa tudi ce bi bile, jih ne bi bilo.
Graham Taylor
6. junij 2010
 NATISNI
Verdenik pred vrati Interblocka
Miran Zore (foto: Danijel Matijaško)
Nekdanji selektor Slovenije Zdenko Verdenik je po naših zanesljivih informacijah tik pred tem, da prevzame trenersko funkcijo pri ljubljanskem Interblocku.

Dr. Zdenko Verdenik se vraca v klubski nogomet. Priznani nogometni teoretik, predstojnik katedre za nogomet na Fakulteti za šport v Ljubljani, je po naših zanesljivih informacijah zelo blizu temu, da prevzame vodenje novopecenega ljubljanskega drugoligaša Interblock. Slednji je v letošnji sezoni izpadel iz Prve lige, vendar to ne pomeni, da je ambiciozni projekt mecena Joca Pececnika koncan. Interblock bo igral v drugi ligi in se skušal vrniti med elito, hkrati pa si bo Pececnik, ki je nedavno sklenil sodelovanje z NK Bravo in njegovim predsednikom Darkom Klaricem, še naprej prizadeval prenoviti bežigrajski stadion. Za njegovo clansko moštvo, katerega je po odhodu Borivoja Lucica vodil zdaj že nekdanji športni direktor Nenad Protega, pa bo odslej skrbel nov clovek - Zdenko Verdenik. Nekdanji selektor Slovenije, nekdanji trener Olimpije, Austrie, JEF Uniteda in Nagoye, poleg dela na fakulteti opravlja tudi funkcijo direktorja reprezentanc na Nogometni zvezi Slovenije (NZS). Toda ker pri krovni nogometni organizaciji ne pride do izraza, saj v delo s clansko reprezentanco ni vpleten, bo Verdenik, ki je že nekajkrat priznal, da pogreša delo v klubu, izziv poiskal v klubskem nogometu. Po naših informacijah je že dogovorjen za prevzem trenerske funkcije pri Interblocku, razdreti mora le še pogodbo z NZS. "Te novice trenutno ne morem komentirati. Vec bo znanega v prihodnjih dneh," je za Nogomanio izjavil Verdenik, ki ocitno ostaja skrivnosten, vendar bo, ce se le ne bo zgodilo kaj revolucionarnega, v kratkem prevzel vodenje Interblocka.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Lewis je leta 1995 brez službe ostal kar sredi tekme med kluboma Swindon Town in Bolton. Med polcasom, ko so nogometaši pocivali v garderobah, ...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje