Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
3. junij 2010
 NATISNI
Rob znova na klopi Nafte
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)
Srbski trener Nebojša Vucicevic se ni odlocil za podaljšanje sodelovanja s prvoligašem iz Lendave, katerega bo v prihodnji sezoni ponovno vodil Damir Rob.

Nafta je po izteku sezone ostala brez trenerja Nebojše Vucicevica, ki se je po premisleku odlocil za povratek v Beograd. Njegovo delo bo že tretjic v svoji karieri prevzel Damir Rob, ki je na klopi lendavskega prvoligaša nazadnje sedel v sezoni 2008/09. Rob je v letošnji sezoni deloval kot trener mladinskega pogona Nafte, v novi sezoni pa tako ponovno prevzel vodenje clanskega moštva, ki pa bo po besedah vodstva kluba v prihodnje razpolagalo s precej manjšim proracunom.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Umit Davala je eden tistih nogometašev, ki se lahko pohvali s tem, da je v svoji karieri igral tako za AC Milan kot tudi Inter. Nekdanji reprezentant...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje