Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
''Zdaj je Thierry Henry prevec okleval. Ne vem, koga je cakal, morda staro mamo.''
Igor E. Bergant
3. junij 2010
 NATISNI
V Maribor prihaja Ciro Blaževic!
Uredništvo (foto: SPS)
Nogometaši Maribora bodo prihodnji teden zaceli s pripravami na novo sezono. 18. junija pa bodo igrali prijateljsko tekmo proti moštvu Shanghai Shenhua.

Znan je spored prijateljskih tekem, ki jih bo v prihajajocem pripravljalnem obdobju odigral aktualni podprvak Slovenije NK Maribor. Pri slednjem bodo tudi letos med prvimi zaceli priprave na novo sezono, in sicer že cez nekaj dni. Cez dober teden dni bo na sporedu že prva pripravljalna tekma proti Zavrcu (12. junij). Šest dni zatem bo v Ljudskem vrtu gostoval legendarni Ciro Blaževic, ki vodi kitajskega prvoligaša Shanghai Shenhuo. Maribor se bo nato, v Avstriji, pomeril še z Urawo Reds (21. junij), Temišvarjem (25. junij), Jabloncem (30. junij), odigral turnir v Wildonu (3. julij) in se pomeril še s selekcijo SPINS (5. julij). Tekmovalna sezona se bo za Maribor pricela 9. julija, ko bo v Ljudskem vrtu na sporedu tekma super pokala, nasprotnik bo Luka Koper.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred kratkim se je Romario jokal kot majhen otrok, s tribun pa je bil deležen stojecih ovacij, ko je zabil tisoci gol v svoji karieri. "Naj govori...

EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje