Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Soigralci me zbadajo, da sem že odslužil kazen ene tekme neigranja, saj sem bil na proti Kopru izkljucen že v prvi minuti.
Branko Ilic
2. junij 2010
 NATISNI
Protega zapušca Interblock
Uredništvo (foto: SPS)
Interblock je po izpadu v drugo slovensko ligo prekinil sodelovanje s športnim direktorjem Nenadom Protego. Delo bo zacasno prevzel Janez Bencina.

Dolgo se je šušljalo, da Nenad Protega in Interblock po izteku letošnje sezone ne bosta nadaljevala po skupni poti, danes pa so iz tabora ljubljanskega kluba uradno sporocili, da Protega ni vec športni direktor kluba. "Clane nogometnega kluba Interblock in širšo javnost obvešcamo, da v skladu s sklepom  predsednika NK Interblock g. Joca Pececnika, z dne 31.05.2010,  g. Nenad Protega ne opravlja vec funkcije športnega direktorja NK Interblock. Vsa njegova pooblastila in skrb za nemoteno delovanje kluba NKIB  do nadaljnjega prevzema direktor NKIB  g. Janez Bencina," so zapisali na uradni spletni strani Interblocka.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce navijace nekdanjega angleškega velikana Nottingham Foresta pobarate, katerega nogometaša iz njihove zgodovine najbolj sovražijo, je odgovor že ...

Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje