Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Ce nihce ne zabije gole, ne more nihce zmagati.
Bojan Prašnikar
2. junij 2010
 NATISNI
Kot cetrti je prišel Cvijanovic
Uredništvo (foto: Foto-forma)
Zlatko Zahovic je dodobra pogasil požar po odhodu Reneja Mihelica in Dejana Školnika. Kmalu po Tomislavu Pavlicicu je v NK Maribor prestopil še Goran Cvijanovic.

Pri NK Maribor so v zadnjih dneh izjemno aktivni. Po odhodu Dejana Školnika, ki je že drugi nogometaš Maribora, ki se seli v vrste portugalskega prvoligaša Nacionala, so v Ljudski vrt prišli že trije novinci. Kot prvi vezist Luke Koper in aktualni državni prvak Mitja Viler. Sledil mu je eden boljših nogometašev 1. HNL Tomislav Pavlicic, zdaj že nekdanji nogometaš velikega presenecenja sezone v hrvaški prvi ligi - Cibalie iz Vinkovcev. Kot cetrti (prva okrepitev Maribora za novo sezono je Koprov branilec Aleksander Rajcevic) pa je zdaj moštvo aktualnega podprvaka Slovenije okrepil še Goran Cvijanovic. 23-letni vezist je doslej igral za HiT Gorico, v letošnji sezoni odigral 35 tekem v Prvi ligi in dosegel 11 zadetkov. Cvijanovic, ki lahko igra na vec položajih v zvezni vrsti, se v Maribor seli kot prost nogometaš, saj mu je s HiT Gorico potekla pogodba, vijolicastim pa je obljubil triletno zvestobo. Iz NK Maribor so še sporocili, da bodo v prihodnjih dneh zaceli podpisovati pogodbe z nogometaši iz lastne nogometne šole.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogomet nemalokrat poskrbi za nenavadne in nepredvidljive situacije, ko ljudje v trenutku evforije malce pozabijo na svoje opravke. Zadeva je še pose...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje