Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
V Moskvi tekma že poteka, saj so Rusi v casovni stiski, kar se tice nas.
Primož Gliha
1. junij 2010
 NATISNI
Fink in Zajc okrepitvi Celja
Uredništvo (foto: Erik Kavaš)

Gorazd Zajc in Gregor Fink sta novi okrepitvi celjskega prvoligaša. Nekdanji napadalec Maribora z aktualnim podprvakom Slovenije še ni prekinil pogodbe.

Celjani so okrepili svoj napad in obrambo na golu. V vrste njihovega prvoligaša se namrec seli nekdanji napadalec Maribora, Siene in nazadnje Labod Drave - Gorazd Zajc. 22-letnik je formalno sicer še vedno nogometaš Maribora, pri katerem pa nima prihodnost, zato bo z njim prekinil pogodbo. "Najverjetneje bom z vijolicastimi prekinil pogodbo, tako da bom postal igralec Celja. O tem se kluba sicer še dogovarjata, zanesljivo pa je, da me boste v prihodnji sezoni videli v rumeno modri majici, saj sem se s Celjani že dogovoril o vseh ostalih podrobnostih sodelovanja," je za uradno spletno stran celjskega prvoligaša izjavil Zajc, ki se že veseli ponovnega sodelovanja s starim znancem - trenerjem Milanom Djuricicem: "To je trener, ki mi je pri 17 letih prvi ponudil priložnost za igro. Spomnim se, da sem že na prvi tekmi proti Kopru dosegel tudi zadetek. Dobro vem kako trdo se dela pod njegovim vodstvom in tudi to je tisto kar me je pritegnilo. Nasploh pa sem vesel zaupanja ljudi v celjskem klubu s katerim se želim boriti za najvišja mesta."

V Celje prihaja oziroma se vraca Gregor Fink, vratar, ki je nazadnje branil za Dravo. "Vesel sem, da bom ponovno igral prakticno doma. Ekipa je mlada in ambiciozna. Želim napredovati zato sem ponudbo Celjanov hitro sprejel. Vem, da me caka trd boj za položaj prvega vratarja z mojim prijateljem Amelom Mujcinovicem. Silno si želim napredovati in s Celjani doseci dober rezultat," je ob sklenitvi posla dejal  26-letni Fink.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce Laureano Bisan-Etame Mayer ne bi postal nogometaš in si pod vzdevkom Lauren z brcanjem žoge prislužil milijone, bi verjetno danes v enem od špa...

EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje