Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Italijan Fabio Grosso je podpisal za Inter. No, seveda ne za tistega iz Zaprešica...
Željko Vela
1. junij 2010
 NATISNI
Prašnikar ostaja trener Rudarja
Uredništvo (foto: SPS)

Nekdanji slovenski selektor Bojan Prašnikar bo tudi v prihodnji sezoni sedel na klopi Rudarja, s katerim je podaljšal pogodbo za eno leto.

Bojan Prašnikar se je v zadnji cetrtini pravkar koncane sezone v Velenje preselil kot "dežurni gasilec," kot vse kaže pa bo njegov mandat na klopi Rudarja vendarle precej daljši od pricakovanega. Iz vodstva kluba so danes namrec sporocili, da je Prašnikar pogodbo z Rudarjem podaljšal za leto dni. "Vodstvo nogometnega kluba Rudar Velenje se je dogovorilo za enoletno sodelovanje z enim najuspešnejših slovenskih trenerjev Bojanom Prašnikarjem. Medsebojni dogovor med vodstvom kluba in trenerjem Prašnikarjem je, da nadaljujemo zacrtano pot tudi v prihodnji tekmovalni sezoni in sicer pot, ki temelji predvsem na delu z mladimi in domacimi nogometaši," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

S podpisom nove pogodbe je bržkone konec govoricam, da naj bi se Prašnikar po izteku letošnje sezone preselil v Ljubljano, kjer naj bi prevzel vodenje Olimpije. Nekdanji selektor slovenske reprezentance in trener nemškega Cottbusa se je v Velenje preselil ob zacetku aprila, ko je na klopi nasledil Marijana Pušnika.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Angleška nogometna reprezentanca vse svoje domace tekme igra na novem štadionu Wembley v Londonu. To je eden od najbolj luksuznih športnih objekto...

EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje