Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Brez Cira ocitno ne gre, kaj naj recem - Ciro kot Ciro. Ali ga ljubiš ali sovražiš, vmesnega stanja pri njemu ni.
Robert Prosinecki
31. maj 2010
 NATISNI
Pavlicic podpisal za Maribor
Uredništvo
Maribor se je okrepil s hrvaškim nogometašem Tomislavom Pavlicicem, ki prihaja iz vrste Cibalie iz Vinkovcev. 26-letnik je podpisal triletno pogodbo.

Maribor se je okrepil. Tam, kjer je z odhodom Reneja Mihelica in Dejana Školnika postal najbolj oslabljen - na sredini igrišca. Clan aktualnega slovenskega podprvaka je namrec postal hrvaški vezni nogometaš Tomislav Pavlicic, ki je v letošnji sezoni zelo dobro igral za hrvaško Cibalio in z njo osvojil koncno tretje mesto v 1. HNL. Pavlicic, ki se lahko pohvali z zelo dobrim strelom (v letošnji sezoni je dosegel sedem zadetkov), je imel sicer tudi nekaj ponudb iz tujine, predvsem pa iz Hrvaške, vendar se je na koncu odlocil za Maribor, h kateremu se seli kot prost igralec, torej brez odškodnine. Leta 1983 rojeni Pavlicic je bil izbran v najboljšo enajsterico sezone v hrvaškem prvenstvu, kar nazorno prica o njegovih kvalitetah. Pri Mariboru, s katerim je podpisal triletno pogodbo, bo nosil dres s številko deset. Mariboru se bo uradno pridružil 6. junija, ko bodo Štajerci zaceli s pripravami na novo sezono.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce vprašate navijace Rangersov iz Glasgowa, naj naštejejo tri najboljše vratarje njihovega kluba vseh casov, bo prakticno vsak omenil tudi Andyja ...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje