Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Liverpool je bil kot "mishy-mashy". Vem, da to ni nic ne pomeni, vendar bi moralo.
Paul Merson
31. maj 2010
 NATISNI
Pavlicic podpisal za Maribor
Uredništvo
Maribor se je okrepil s hrvaškim nogometašem Tomislavom Pavlicicem, ki prihaja iz vrste Cibalie iz Vinkovcev. 26-letnik je podpisal triletno pogodbo.

Maribor se je okrepil. Tam, kjer je z odhodom Reneja Mihelica in Dejana Školnika postal najbolj oslabljen - na sredini igrišca. Clan aktualnega slovenskega podprvaka je namrec postal hrvaški vezni nogometaš Tomislav Pavlicic, ki je v letošnji sezoni zelo dobro igral za hrvaško Cibalio in z njo osvojil koncno tretje mesto v 1. HNL. Pavlicic, ki se lahko pohvali z zelo dobrim strelom (v letošnji sezoni je dosegel sedem zadetkov), je imel sicer tudi nekaj ponudb iz tujine, predvsem pa iz Hrvaške, vendar se je na koncu odlocil za Maribor, h kateremu se seli kot prost igralec, torej brez odškodnine. Leta 1983 rojeni Pavlicic je bil izbran v najboljšo enajsterico sezone v hrvaškem prvenstvu, kar nazorno prica o njegovih kvalitetah. Pri Mariboru, s katerim je podpisal triletno pogodbo, bo nosil dres s številko deset. Mariboru se bo uradno pridružil 6. junija, ko bodo Štajerci zaceli s pripravami na novo sezono.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Zgodba danes enega najbolj uspešnih brazilskih klubov vseh casov Flamenga se je zacela z - veslanjem! Klub so namrec leta 1895 ustanovil...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje