Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Razbili so nas kot bolgarsko skupšcino. Odgovorni se morajo zamisliti. Reprezentanca razprodaja ugled, ki smo ji ga težko priborili.
Sašo Udovic
31. maj 2010
 NATISNI
Bravo in Interblock bosta sodelovala
Uredništvo

Zgodilo se je že pred casom napovedano - NK Bravo in NK Interblock bosta združila moci. Kljub drugacnim napovedim bosta oba ohranila clanski moštvi.

Predsednik Brava in Interblocka, Darko Klaric ter Joc Pececnik, bosta sodelovala. Združila bosta namrec interese obeh klubov ter sodelovala na podrocju Nogometnega centra Ljubljana. Vec v njuni izjavi za javnost.

- Izjava za javnost:

S SKUPNIM ZNANJEM ZA ŠE BOLJŠI RAZVOJ MLADIH

Zgodbi nogometnih klubov Interblock in Bravo z današnjim dnem dobivata novo – skupno – poglavje.

Predsednika obeh klubov sta se namrec dogovorila za sodelovanje na podrocju Nogometnega centra Ljubljana, ki bo združeval vse najboljše lastnosti obeh klubov. S trdim delom gremo korak po koraku naprej. V nove – skupne – zmage!

Najpomembnejša dejstva, povezana s sodelovanjem obeh klubov, so predstavljena v spodaj navedenih tockah:
 
1.) interes nogometnih klubov Interblock in Bravo je sodelovanje (sinergija) pri projektu Nogometnega centra Ljubljana (NC Ljubljana), ki bo v slovenskem prostoru predstavljal novo obliko funkcioniranja obeh nogometnih šol;

2.) oba kluba ostajata samostojni in neodvisni pravni osebi, ki bosta s skupnimi mocmi razvijali skupen organizacijski ustroj, ki bo deloval v korist NC Ljubljana;

3.) oba kluba ohranjata svoji clanski moštvi ter svoji piramidi mlajših selekcij;

4.) vsak klub bo imel seveda še naprej tudi svojega predsednika. Bravov predsednik je g. Darko Klaric, Interblockov pa g. Joc Pececnik. Slednji je sicer že pred casom – kljub nekaterim nasprotujocim informacijam – napovedal, da ostaja v slovenskem nogometu ne glede na to, v kateri ligi bo prihodnjo sezono nastopala clanska ekipa NK Interblock. Svojo besedo drži.
 
Pri našem delu nas bo vodila nenehna želja po napredku. Zavedamo se, da do dolgorocnih uspehov lahko pridemo le s trdim in kakovostnim delom na vseh podrocjih. Mladim nogometašem želimo ponuditi cim boljše pogoje za delo.

Mi verjamemo, da lahko ustvarjamo zmagovalce!

Joc Pececnik in Darko Klaric

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce navijace nekdanjega angleškega velikana Nottingham Foresta pobarate, katerega nogometaša iz njihove zgodovine najbolj sovražijo, je odgovor že ...

Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje