Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Napadalec je zadolžen za doseganje zadetkov. Ce ga ne zabije, je po tekmi še dva dneva razocaran. Ce Materazzi kot štoper ne polomi enega na tekmo, je še tri dni razocaran.
Sebastjan Cimerotic
31. maj 2010
 NATISNI
Bo Maribor ujel Pavlicica?
Uredništvo (foto: SPS)
Maribor naj bi se v prihodnjih dneh okrepil s hrvaškim nogometašem Tomislavom Pavlicicem, ki je nazadnje igral za Cibalio iz Vinkovcev.

Maribor, ki je že izgubil Reneja Mihelica in Dejana Školnika, skorajda zagotovo pa bo odšlo še nekaj nogometašev, išce nove okrepive. Eno od njih je domnevno našel na Hrvaškem, natancneje v Vinkovcih. O tem se po Mariboru govori že nekaj dni, in sicer je znano tudi že ime nogometaša, ki naj bi v prihodnji sezoni igral v vijolicastem dresu. Beseda tece o vezistu Cibalie Tomislavu Pavlicicu, ki je, to so pri Cibalii tudi uradno potrdili, že zapustil v letošnji sezoni tretjeuvršceni klub hrvaške 1. HNL. 26-letni vezni nogometaš, ki je v letošnji sezoni dosegel sedem zadetkov, je bil sicer tudi kapetan Cibalie. V Maribor se bo, ce se bo uspel dogovoriti s športnim direktorjem Maribora Zlatkom Zahovicem, preselil brez odškodnine, kajti pogodba s Cibalio se mu je že iztekla. Pavlicic je pred casom priznal, da se za njegove usluge zanimata dva kluba iz hrvaškega prvenstva ter eden iz tujine. "Ponudba iz tujine je izjemno mamljiva," je nedavno izjavil Pavlicic, ki je morda s tem mislil prav na Maribor.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da je Francesco Totti eden najboljših nogometašev na svetu, ni nobenega dvoma, marsikdo pa ne ve, da zvezdnik Rome ne sodi ravno med najbolj brihtne ...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje