Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
V enem trenutku sem se lotil beljenja dnevne sobe, v drugem pa sem že sprejel ponudbo za vodenje Blackpoola. Dnevno sobo bo morala zdaj do konca prebeliti moja žena.
Ian Holloway
31. maj 2010
 NATISNI
Bo Maribor ujel Pavlicica?
Uredništvo (foto: SPS)
Maribor naj bi se v prihodnjih dneh okrepil s hrvaškim nogometašem Tomislavom Pavlicicem, ki je nazadnje igral za Cibalio iz Vinkovcev.

Maribor, ki je že izgubil Reneja Mihelica in Dejana Školnika, skorajda zagotovo pa bo odšlo še nekaj nogometašev, išce nove okrepive. Eno od njih je domnevno našel na Hrvaškem, natancneje v Vinkovcih. O tem se po Mariboru govori že nekaj dni, in sicer je znano tudi že ime nogometaša, ki naj bi v prihodnji sezoni igral v vijolicastem dresu. Beseda tece o vezistu Cibalie Tomislavu Pavlicicu, ki je, to so pri Cibalii tudi uradno potrdili, že zapustil v letošnji sezoni tretjeuvršceni klub hrvaške 1. HNL. 26-letni vezni nogometaš, ki je v letošnji sezoni dosegel sedem zadetkov, je bil sicer tudi kapetan Cibalie. V Maribor se bo, ce se bo uspel dogovoriti s športnim direktorjem Maribora Zlatkom Zahovicem, preselil brez odškodnine, kajti pogodba s Cibalio se mu je že iztekla. Pavlicic je pred casom priznal, da se za njegove usluge zanimata dva kluba iz hrvaškega prvenstva ter eden iz tujine. "Ponudba iz tujine je izjemno mamljiva," je nedavno izjavil Pavlicic, ki je morda s tem mislil prav na Maribor.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Mehicani so znani po svojem burnem proslavljanju zmag, kljub temu pa je upravnik nekega mehiškega zapora po zmagi Mehike proti Belgiji ob divjem v...

Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje