Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Sprva sem šel levo in tudi Stephane Henchoz je šel. Nato sem šel desno in tudi on je šel. Nato sem še znova levo, on pa je odšel na hot dog.
Zlatan Ibrahimovic
31. maj 2010
 NATISNI
Protega: To se je moralo zgoditi
Uredništvo (foto: SPS)
Športni direktor ljubljanskega Interblocka Nenad Protega je po izgubljeni tekmi v Kranju in izpadu v drugo ligo dejal, da to zagotovo ni nakljucuje.

Interblock je le še preteklost Prve lige, njena sedanjost pa kranjski Triglav. Odlocitev je padla v nedeljo, ko sta se v Kranju na povratni tekmi kvalifikacij za obstanek pomerila ljubljanski prvoligaš in kranjski drugoligaš. Nervozno srecanje je zaznamovalo predvsem veliko število izkljucitev glavnega sodnika Damirja Skomine, ki je že v prvem polcasu izkljucil kar tri nogometaše Interblocka. Športni direktor slednjega Nenad Protega, ki je po odhodu Borivoja Lucica tudi vodil moštvo, je po tekmi razocaran povedal: "Kar se tice cele sezone in te tekme, verjamem, da v življenju ni nic slucajnega. Ce se je moralo zgoditi, da izpademo v drugo ligo in ce se je to moralo zgoditi prav danes in na tak nacin, se je pac moralo. Današnja tekma je še dokaz vec, da bo klubu in ekipi, ce se bo delo pravilno postavilo naprej, prej ali slej uspelo. To ni konec zgodbe, ampak šele zacetek nove."

Kot smo izvedeli iz dobro obvešcenih virov, je bila to zadnja tekma Nenada Protege pri Interblocku.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški nogometaši so znani po tem, da z veseljem pogledajo pregloboko v kozarec, na Otoku pa so v zadnjih dvajsetih letih napacen pecat pustili tud...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje