Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Še v albanskem nogometu je vec denarja kot v slovenskem! Kaj bi mi sploh rad?! V takšnih razmerah še Jose Mourinho ne bi mogel narediti vec!
Branko Oblak
29. maj 2010
 NATISNI
NZS zavrnila zahtevek Drave
Uredništvo (foto: Foto-forma)
Ker postopek zahtevka Labod Drave za razveljavitev zadnje tekme Prve lige ni bil ustrezen, ga je Nogometna zveza Slovenije (NZS) zavrnila.

V zadnjem krogu Prve lige sta se pomerila Olimpija in Labod Drava. Tekma se je koncala z zmago Olimpije z rezultatom 2:0, s cimer so se Zmaji prebili v Evropo, Ptujcani pa dokoncno izpadli iz lige. Pri Dravi so prepricani, da so bili oškodovani, ker sta na tej tekmi igrala tudi Agim Ibraimi in Milan Purovic, ki nista imela pravice nastopa. Na NZS so zato naslovili zahtevek po razveljavitvi tekme, ki pa ga je krvona nogometna organizacija zavrnila, ker so pri Dravi zamudili dvodnevni rok za pritožbo in ker niso placali takse. Pri Dravi so že napovedali, da se bodo na odlocitev NZS pritožili.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce se v Angliji znajdete samo z nogometno žogo v rokah in ste nedalec stran od Londona, potem ni dvomov, kam se morate odpraviti - v Hackney Marsh...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje