Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Korejci tecejo kot nori. In glede na to, da vsi izgledajo isto, bi se lahko ob polcasu brez težav zamenjali in nihce ne bi opazil.
Luis Aragones
28. maj 2010
 NATISNI
Ekpoki odhaja v Vietnam
Klemen Kos

Nigerijski napadalec Abdulrazak Ekpoki je že zapustil vrste ptujske Drave in bo svojo kariero nadaljeval v na tisoce kilometrov oddaljenem Vietnamu.

Nigerijec Abdulrazak Ekpoki, ki je v slovenskem državnem prvenstvu branil barve Ljubljane, Gorice in nazadnje Drave, je postal prvi nogometaš, ki se je iz Slovenije uspel prodati v – Vietnam! 28-letni nogometaš je namrec zapustil vrste Drave, ki je v letošnji sezoni izpadla v drugo ligo, in podpisal enoletno pogodbo z vietnamskim prvoligašem Song Lamom.

Vietnamski nogomet je desetletja veljal za popolno neznanko, v zadnjih letih pa je nogomet v tej deželi zasedel pomembno mesto in na tribune privablja na deset tisoce gledalcev. Pred meseci se je v to deželo za kratek cas podal tudi nekdanji najdražji nogometaš sveta Denilson, lastniki nekaterih prvoligaških klubov pa se med drugim v svoje vrste vabili tudi Španca Gutija in Nizozemca Ruuda Van Nistelrooya.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Julio Iglesias se lahko danes pohvali, da je eden najboljših španskih glasbenih izvoznih produktov. Leta 1943 rojeni pevec je doslej prodal že vec...

Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje