Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Pogledal sem k tlom: noga je ležala v eno smer, gleženj pa je bil usmerjen proti Hongkongu. Takrat sem vedel, da je poškodba resna.
Alan Smith
27. maj 2010
 NATISNI
Viler podpisal za Maribor
Uredništvo (foto: SPS)
NK Maribor se je le dan potem, ko je klub zapustil Dejan Školnik, okrepil z Mitjo Vilerjem, ki prihaja iz vrst Luke Koper. Viler je z Mariborom podpisal za tri leta.

To, o cemer se je govorilo že dalj casa, se je danes tudi uresnicilo. Mitja Viler je postal clan NK Maribor, potem ko je vrste aktualnega slovenskega podprvaka zapustil Dejan Školnik. Slednji je krenil na Portugalsko, kjer bo igral za tamkajšnjega prvoligaša Nacional. Ga bo pa zato pri Mariboru skušal nadomestiti Viler, ki prihaja iz vrst Luke Koper, za katero je v letošnji sezoni odigral 31 tekem. Viler (skupno je v Prvi ligi odigral 142 tekem), ki lahko igra na položaju levega bocnega ali pa položaju levega veznega, je sicer že vso svojo kariero clan koprskega prvoligaša, s katerim je doslej osvojil dve pokalni in eno prvenstveno lovoriko. Viler se v Maribor seli kot prost igralec, torej brez odškodnine, podpisal pa je triletno pogodbo. Viler se bo Mariboru pridružil 6. junija, ko se nogometaši štajerskega prvoligaša spet zberejo za zacetek priprav na novo sezono.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nastop na svetovnem prvenstvu je v zgodovini že kar nekajkrat postal "družinska zadeva". Do leta 2006 se je namrec kar 18-krat zgodilo, da sta na ...

Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje