Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ce bi Portugalci izgubili prvi polfinalni dvoboj ne bi odšli domov, saj so že doma.
Brane Oblak
27. maj 2010
 NATISNI
Tudi Školnik v Nacional
Miran Zore (foto: SPS)
Maribor bo, kot smo porocali pred kratkim, zapustil vezist Dejan Školnik. Clan mlade hrvaške reprezentance se seli v vrste portugalskega Nacionala, pri katerem bo ostal pet let.

Pred kratkim smo porocali, da za obetavnega Dejana Školnika vlada ogromno zanimanja med tujimi klubi, kar sta za Nogomanio potrdila tako športni direktor Maribora Zlatko Zahovic kot tudi igralcev agent Adrian Aliaj. Slednji je potrdil, da se za Školnika zanima tudi Nacional. "Spremlja ga veliko klubov. Tudi Nacional, proti kateremu je igral med pripravami Maribora na Madeiri," je dejal Aliaj, cigar besede so se uresnicile. Dejan Školnik je namrec naslednji nogometaš, ki rešuje opustošeno blagajno Maribora, kajti mladi vezist se seli v tujino.

Podpisal za pet let
Školnik, za katerega se je intenzivno zanimal tudi zagrebški Dinamo, se bo preselil na Portugalsko, k tamkajšnjemu prvoligašu Nacionalu, pri katerem že igra reprezentant Nejc Pecnik, v prihodnji sezoni pa bo tam igral tudi Školnikov soigralec Rene Mihelic. Slednji se je za prestop na Madeiro dogovoril že pred meseci, po pripravah Maribora na tem portugalskem otoku, na katerih je predstavnike v letošnji sezoni sedmega portugalskega kluba ocitno navdušil tudi Školnik. Otrok Maribora je s Portugalci dogovorjen za petletno sodelovanje. "Dejan Školnik je bil zadovoljen s ponujenimi pogoji in z novimi delodajalci podpisal petletno pogodbo, tako da bo julija skupaj z Renejem Mihelicem postal prebivalec otoka vecne pomlad," so prestop Školnika na Portugalsko potrdili pri Mariboru, ki s prodajami svojih najboljših nogometašev krpa veliko proracunsko luknjo, ki je posledica neracionalnega poslovanja v preteklih letih. Naslednika za enega svojih najboljših igralcev Maribor še nima, je pa menda blizu prestopu v Ljudski vrt Koprov vezist Mitja Viler.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Makedonski nogometaš Georgi Hristov je leta 1997 skupaj z nekdanjim slovenskim reprezentantom Alešem Križanom prestopil v vrste takrat novopecenega a...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje