Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ko sem jaz treniral, sem šel s treninga domov na - trening. Jaz sem sam treniral cez Rožnik. Meni je bilo tisto premalo. To pomeni, da sem imel v sebi dodatno moc, tisto pa me je potem odneslo v tujino.
Brane Oblak
1. februar 2010
 NATISNI
Benko se vraca v Lendavo
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Prekmurski napadalec Jože Benko se po šestih mesecih iz Cipra vraca v domovino. Nekdanji nogometaš Domžal bo do izteka letošnje sezone igral za Nafto.

Nafta iz Lendave je na zadnji dan prestopnega roka dobila odmevno okrepitev. V prekmursko moštvo se po treh letih vraca nekdanji prvi strelec Nafte Jože Benko, ki je zadnjih šest mesecev branil barve ciprskega drugoligaša AEK iz Larnake. Nekdanji napadalec Domžal je pogodbo s klubom, katerega je pred dnevi okrepil nekdanji clan Interblocka Dejan Geric, že prekinil, z Nafto pa je podpisal šestmesecno pogodbo. Nafta se je v zimskem prestopnem roku skupno okrepila s tremi nogometaši, saj sta se pred dnevi na severovzhod Slovenije preselila tudi Mitja Flisar iz Mure in Saša Kolman iz Tolmina.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pok petarde na kvalifikacijskem srecanju za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 1978 med Haitijem in Kubo v Port-au-Princu na Haitiju je poskrbel za...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje