Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Igrali so takticno zelo dobro, ceprav brez taktike.
Udo Lattek
11. januar 2010
 NATISNI
Lunder iz Maribora na Ptuj
Uredništvo
Matjaž Lunder je zapustil vrste aktualnega prvaka Maribora. Branilec, ki pri vijolicastih ni uspel pokazati vsega kar zna, se seli k Labod Dravi.

Zoran Pavlovic je na Ptuj pripeljal Matjaža Lundra! Branilec iz Domžal, ki je nazadnje igral za Maribor, je uspel v svoji pobudi in je prekinil pogodbo z vijolicastimi. Leta 1981 rojeni branilec bo priložnost, da se koncno dokaže, dobil na bližnjem Ptuju, kamor ga je zvabil omenjeni Pavlovic, sicer nekdanji nogometaš Maribora. "Med igranjem v Mariboru sem imel smolo s poškodbami. Izrazil sem željo, da bi zamenjal okolje in uspeli smo se dogovoriti. Znana je moja naslednja postaja, odhajam k Labod Dravi. Slovo od Maribora je bilo nadvse korektno, tukaj sem preživel prijetne trenutke, zdaj pa se usmerjam k novemu izzivu in si želim, da bi si s ptujskim moštvom zagotovili obstanek v ligi. Lahko pa še omenim, da v prvenstvenih obracunih proti Mariboru ne bom igral," je za uradno klubsko spletno stran Maribor dejal Lunder, ki je v letošnji sezoni za Maribor odigral vsega štiri prvenstvene tekme.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ena izmed najbolj zanimivih anekdot iz življenja legendarnega angleškega branilca Bobbyja Moora se nanaša na pripetljaj iz Kolumbije, kjer so ga loka...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje