Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Ne vem, kaj bi lahko vzel, saj menim, da sem trener, ki ima vse potrebno za ta poklic. Mogoce ima to tudi Ciro, vendar me to ne zanima. Od Cira bi morebiti lahko vzel kakšno kravato, saj sem opazil, da so nekatere res simpaticne.
Otto Baric
10. avgust 2009
 NATISNI
Sacripanti ni vec clan Celja
Klemen Kos (foto: Nogomania)

Argentinski napadalec Lisandro Sacripanti je sklenil svojo nesrecno epizodo pri Celju in po dogovoru s klubom prekinil pogodbo. Blizu odhoda tudi Martin Šaric.

V Celju letos skoraj zanesljivo ne bo Argentincev. Lisandro Sacripanti je sklenil dogovor z vodstvom kluba, ki mu je dalo proste roke pri iskanju novega kluba. “Sacripanti je prekinil pogodbo s Celjem, tako da je zdaj spet prost igralec. Tukaj mu ni bilo lahko. Zaradi vseh težav je izgubil voljo in precej shujšal, zato se bo zdaj vrnil domov v Argentino,” je odhod svojega dolgoletnega “zaupnika” potrdil edini še preostali Argentinec v vrstah Celja Martin Šaric. Tudi slednji bo bržkone že v kratkem sledil Sacripantiju, ceprav ga pred tem caka še birokratska vojna z vodstvom kluba. Slednji mu namrec dolguje 26 tisoc evrov, za namecek pa so ga Celjani kaznovali skorajda z identicnim zneskom zaradi zamude na priprave in nediscipline. “Redno treniram dvakrat na dan in cakam, da se ta zadeva koncno razreši. Trenutno še urejam dolocene zadeve s klubom, zaenkrat pa še ne vem, kje bom nadaljeval svojo kariero. Hocejo me nekateri slovenski klubi, vendar me precej mika, da bi se tudi jaz vrnil v Argentino,” je še dodal Šaric. Za 29-letnega vezista je pred meseci zanimanje izrazila tudi ljubljanska Olimpija, vendar zaradi pogodbe, ki jo ima v Celju, odhod v prestolnico tedaj ni bil mogoc.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trd komunisticni režim je v vzhodni Evropi dostikrat od klubov zahteval, naj spremenijo svoje ime. Vse lepo in prav, a primer iz Romunije govori o pr...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje