Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Iz vaške lige ne moreš priti v Evropo. Klub si mora graditi karizmo. To ni stvar milijona evrov na mizo, pa bomo igrali v Evropi. Ne moreš. Interblock naj bo, naj ima tisto igralništvo v Grosupljem, naj igrajo, super, jaz sem za njih. Navijam za vsakogar, ki vlaga denar v nogomet.
Andrej Stare
10. avgust 2009
 NATISNI
Sacripanti ni vec clan Celja
Klemen Kos (foto: Nogomania)

Argentinski napadalec Lisandro Sacripanti je sklenil svojo nesrecno epizodo pri Celju in po dogovoru s klubom prekinil pogodbo. Blizu odhoda tudi Martin Šaric.

V Celju letos skoraj zanesljivo ne bo Argentincev. Lisandro Sacripanti je sklenil dogovor z vodstvom kluba, ki mu je dalo proste roke pri iskanju novega kluba. “Sacripanti je prekinil pogodbo s Celjem, tako da je zdaj spet prost igralec. Tukaj mu ni bilo lahko. Zaradi vseh težav je izgubil voljo in precej shujšal, zato se bo zdaj vrnil domov v Argentino,” je odhod svojega dolgoletnega “zaupnika” potrdil edini še preostali Argentinec v vrstah Celja Martin Šaric. Tudi slednji bo bržkone že v kratkem sledil Sacripantiju, ceprav ga pred tem caka še birokratska vojna z vodstvom kluba. Slednji mu namrec dolguje 26 tisoc evrov, za namecek pa so ga Celjani kaznovali skorajda z identicnim zneskom zaradi zamude na priprave in nediscipline. “Redno treniram dvakrat na dan in cakam, da se ta zadeva koncno razreši. Trenutno še urejam dolocene zadeve s klubom, zaenkrat pa še ne vem, kje bom nadaljeval svojo kariero. Hocejo me nekateri slovenski klubi, vendar me precej mika, da bi se tudi jaz vrnil v Argentino,” je še dodal Šaric. Za 29-letnega vezista je pred meseci zanimanje izrazila tudi ljubljanska Olimpija, vendar zaradi pogodbe, ki jo ima v Celju, odhod v prestolnico tedaj ni bil mogoc.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Zgodovina evropskih nogometnih prvenstev sega v leto 1960, ko je prvi turnir najboljših evropskih nogometnih reprezentanc organizirala Francija. O...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje