Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Jermain Defoe je res pomemben del moje ekipe. Ne bi ga zamenjal niti za mis sveta. On bi sicer mene najbrž zamenjal za mis sveta.
Martin Jol
30. julij 2009
 NATISNI
Petricevic okrepil Koper
Damjan Tratnik
Koprski prvoligaš se je okrepil v napadu. V Slovenijo se je namrec vrnil Hrvat Frane Petricevic, ki je nazadnje igral v Albaniji. Patrik Bordon odhaja v Sesvete.

Hrvaški napadalec Frane Petricevic, stari znanec slovenskih nogometnih zelenic, je novi clan Kopra. S klubom z Bonifike se je že dogovoril za sodelovanje in podpisal pogodbo ter tako zakljucil potepanje po Albaniji, kjer je bil doslej na placilnem seznamu Dinama iz Tirane. 29-letni nogometaš, nekdanji clan Hrvatskega dragovoljca, Zagreba in Varteksa, je v Prvi ligi igral že v predlanski sezoni, ko je za kratek cas nosil dres Celja in se na desetih tekmah dvakrat vpisal med strelce. Iz primorskega kluba so hkrati sporocili, da jih zapušca Patrik Bordon, nekdanji clan Lecceja, ki bo kariero verjetno nadaljeval pri hrvaškem prvoligašu Croatii iz Sesvet.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Kljub napredku v zadnjih letih ženski nogomet med pravimi ljubitelji te moštvene igre z žogo ne velja za kdo ve kako priljubljenega. Z nogometom mošk...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje