Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Želim si, da bi Slovenija dosegla pozitiven rezultat, na stavi pa sem vpisal 2:0 za Belorusijo. Upam, da ne bom imel tako prav kot za gostovanje v Sofiji, ko sem uganil poraz z 0:3 in sem s tem zaslužil 144.000 tolarjev.
Andrej Stare
30. julij 2009
 NATISNI
Petricevic okrepil Koper
Damjan Tratnik
Koprski prvoligaš se je okrepil v napadu. V Slovenijo se je namrec vrnil Hrvat Frane Petricevic, ki je nazadnje igral v Albaniji. Patrik Bordon odhaja v Sesvete.

Hrvaški napadalec Frane Petricevic, stari znanec slovenskih nogometnih zelenic, je novi clan Kopra. S klubom z Bonifike se je že dogovoril za sodelovanje in podpisal pogodbo ter tako zakljucil potepanje po Albaniji, kjer je bil doslej na placilnem seznamu Dinama iz Tirane. 29-letni nogometaš, nekdanji clan Hrvatskega dragovoljca, Zagreba in Varteksa, je v Prvi ligi igral že v predlanski sezoni, ko je za kratek cas nosil dres Celja in se na desetih tekmah dvakrat vpisal med strelce. Iz primorskega kluba so hkrati sporocili, da jih zapušca Patrik Bordon, nekdanji clan Lecceja, ki bo kariero verjetno nadaljeval pri hrvaškem prvoligašu Croatii iz Sesvet.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje