Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Izgubili smo zaradi tega, ker nismo zmagali.
Ronaldo
14. julij 2009
 NATISNI
Jolic v Varteks, Knezovic v Karlsruhe
Miran Zore (foto: Danijel Matijaško)

Ivan Jolic, nekdanji nogometaš Interblocka, bo svojo kariero najverjetneje nadaljeval pri Varteksu. Ivan Knezovic odhaja v nemški Karlsruhe.

Ivan Jolic je v Slovenijo (leta 2007) prišel iz Izraela kot eno od zvenecih imen, ki naj bi Interblock popeljalo do lovorik. Podpisal je izjemno donosno pogodbo, ki pa je na igrišcu ni nikdar upravicil. Napadalec iz Bosne in Hercegovine, tudi nekdanji reprezentant te države, se v Ljubljani namrec nikakor ni uspel dokazati. V zadnji sezoni prakticno ni igral in je bolj ali manj sedel na tribuni, no pa tudi sicer je v dveh letih v Sloveniji v ligi Telekom dosegel vsega sedem zadetkov. Nic cudnega torej, da Ljubljancani z njim niso želeli podaljšati pogodbe. Predrag in premalo ucinkovit. Jolic se je medtem že vrnil na Hrvaško, in sicer v Varaždin, kjer je v preteklosti že igral. Pri Varteksu so z njim pripravljeni podpisati pogodbo, vendar je potrebno najprej skleniti dogovor oziroma kompromis, popustiti bo moral predvsem Jolic, kajti Varteks mu niti v sanjah ne more ponuditi toliko, kolikor je prejemal v Izraelu oziroma Sloveniji.

Naslednji tujec, ki je že zapustil Slovenijo in si medtem že našel nov klub, pa je Jolicev soimenjak - branilec Ivan Knezovic. Dalmatinec je zadnja leta igral za Domžale in to zelo dobro, vendar mu v Domžalah niso mogli ponuditi pogojev, ki si je Knezovic želel, zato je kot prost nogometaš zapustil klub. Vrnil se je na Hrvaško, medtem pa že našel klub, pri katerem bo nadaljeval kariero. Odšel bo v Nemcijo in okrepil Karlsruhe, kjer že igra njegov rojak Dino Drpic, tja pa naj bi se preselil tudi Igor Prahic, trenutno še nogometaš prej omenjenega Varteksa.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Kolumbijec Andres Escobar je svoj avtogol na srecanju med Kolumbijo in ZDA na svetovnem prvenstvu leta 1994 v domovini placal z življenjem, njegov um...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje