Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Predlagal sem jim, da prekinemo sodelovanje na mojo škodo, saj sem bil za kariero pripravljen žrtvovati tudi štirimesecno placo. Toda niso se strinjali in dejali, da so zame placali kar 100.000 dolarjev, zato me ne mislijo kar tako izpustiti. Tedaj sem zvedel, da je šel ta denar k mojemu posredniku, slednji pa mi je zgolj odvrnil, da je moral placati trenerja, ker tako stvari potekajo v Rusiji.
Maksut Azizi
14. julij 2009
 NATISNI
Uradno: Matic v Rapid
Klemen Kos (foto: Danijel Matijaško)

Nekdanji vezist ljubljanskega Interblocka Darijan Matic je podpisal pogodbo z uglednim romunskim prvoligašem Rapidom iz Bukarešte.

Darijan Matic je po izteku pogodbe z ljubljanskim Interblockom našel nov klub. 26-letni vezist, ki je pred leti nastopal tudi v mocnem ruskem prvenstvu, bo svojo kariero nadaljeval v vrstah uglednega romunskega prvoligaša Rapida iz Bukarešte, ki je v minuli sezoni v domacem prvenstvu zasedel osmo mesto. Matic je z Romuni podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno sezono. Na preizkušnji v Bukarešti se je mudil tudi Lisandro Sacripanti iz Celja, vendar zaenkrat pogodbe s trikratnimi romunskim prvaki še ni podpisal.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje