Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Iz Korena sem hotel narediti superzvezdnika. On je že kazal, da zna igrati, da zna teci. Toda on ima kompleks, niti ne vem kakšen. Vec je pred ogledalom kot karkoli drugega. Ves dan je samo v kopalnici.
Branko Oblak
10. januar 2009
 NATISNI
Ceh se seli na Ptuj
Uredništvo

Vezist lendavske Nafte Aleš Ceh po dveh sezonah zapušca Prekmurje, svojo kariero pa bo nadaljeval v vrstah Drave iz Ptuja. Drulovic dokoncno odšel.

Drava iz Ptuja je predstavila prvo okrepitev v zimskem prestopnem roku. Vrste trenutno osmo uvršcenega moštva slovenskega prvenstva je okrepil 28-letni vezist Nafte iz Lendave Aleš Ceh, ki je bil v prvi polovici sezoni pomemben clen zasedbe Damirja Roba. Skupaj je namrec zbral kar 16 tekem in dosegel tri zadetke, za odhod na Ptuj, kjer je pred leti že igral, pa se je odlocil iz osebnih razlogov. Ker je bil pri Nafti še vedno pod pogodbo, bo lendavski klub upravicen do placila odškodnine. Ceha bo na Ptuju treniral Adnan Zildžovic, ki je tudi uradno prevzel vodenje kluba, saj je Srb Ljubinko Drulovic prekinil pogodbo in tako sklenil svojo avanturo v slovenskem nogometu.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Italijanska Roma je leta 1999 dvema italijanskima sodnikoma podarila uri znamke Rolex, še sedemintridesetim sodnikom pa ure v manjši vrednosti, kar j...
Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje