Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ob prebiranju današnjega casopisa sem v športnem dnevniku prebral kolumno nekega drugorazrednega novinarja, ki navaja laži kot dejstva, saj je njegov domet bistveno bolj okrnjen, kot si predstavlja sam, njegova profesionalnost pa na nivoju gostilniških debat, ki je zapisana v lektorirani pol kolumni, za katero je verjetno potreboval še tri sodelavce, da jo je sestavil.
Joc Pececnik
31. december 2008
 NATISNI
Marinic okrepil Primorje
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)
Nekdanji nogometaš bogatega ljubljanskega prvoligaša Interblocka Rok Marinic bo kariero nadaljeval na Severnem Primorskem. Podpisal je za Primorje.

Kljub navideznemu zatišju se v klubskih prostorih Primorja nadaljujejo zimske aktivnosti" ki so pripeljale do nove okrepitve: pogodbo za eno leto in pol je podpisal Ljubljancan Rok Marinic. 25-letni branilec je karero zacel pri Factorju, nadaljeval pri avstrijskem Sturmu iz Gradca in ljubljanskem Interblocku, nazadnje pa je branil barve Bele krajine. Novim soigralcem se bo pridružil na januarskih pripravah. Po novoletnih praznikih bodo znane tudi ostale kadrovske novosti v rdece-crnem moštvu.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mednarodni inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je Matthiasa Sindelarja razglasil za najboljšega avstrijskega nogometaša vseh casov,...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje