Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Želja je bila, a je NZS vršila pritisk. Klubi niso imeli dovolj hrabrosti, da bi me angažirali. Bojim se, da bi se spet pojavile težave, ce bi moja ekipa zmagovala kot nekdaj Beltinci s 6:2 ali 7:1.
Ivo Šajh
31. december 2008
 NATISNI
Šaranovic podpisal za Zadar
Damjan Tratnik (foto: Danijel Matijaško)

Nekdanji nogometaš ajdovskega Primorja Edin Šaranovic bo svojo kariero nadaljeval na Hrvaškem, kjer je podpisal pogodbo s prvoligašem Zadrom.

Edin Šaranovic
je kmalu po odhodu iz Ajdovšcine našel nov klub. Dvaintridesetletni napadalec se namrec vraca na Hrvaško, kjer bo do konca letošnje sezone branil barve prvoligaša iz Zadra. Šaranovic je skupaj z rojakom Nedžadom Serdarevicem po izteku jesenskega dela prvenstva zapustil Primorje, Zadar pa bo že njegov cetrti hrvaški klub, saj je pred tem dokaj uspešno branil tudi barve Kamen Ingrada, Medimurja in Slaven Belupa. Nogometaš iz Bosne in Hercegovine je v Slovenijo prispel v drugem delu lanske sezone in uvodoma pustil dober vtis, precej slabše pa se je izkazal v letošnji sezoni, saj je na 14 tekmah zabil vsega dva zadetka.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sedem reprezentantov Afganistana je leta 1980 po pravi odisejadi pobegnilo iz tedanje Sovjetske zveze in se nastanilo v Nemciji, kjer so kasneje priš...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje