Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
V Anglijo se nisem prišel uciti jezika, pac pa sem prišel osvajati naslove.
Rafael Benitez
10. julij 2008
 NATISNI
Kljajevic novi clan Maribora
Uredništvo

Crnogorski branilec Željko Kljajevic je novi clan Maribora, ki sta ga zapustila Klemen Medved in Gorazd Zajc. Prvi je posojen Nafti, drugi pa velenjskemu Rudarju.

Potem ko je Zdravko Šaraba prekinil pogodbo, so zamenjavo zanj pri Mariboru prav tako poiskali na podrocju nekdanje Jugoslavije. V klub je danes prišel Željko Kljajevic, 23-letni obrambni nogometaš iz Crne gore, ki ima tudi potni list Srbije, doslej pa je igral v Bosni in Hercegovini. Bil je clan Modrice, s katero je postal državni prvak, pred tem pa je igral tudi v mladinskem pogonu Crvene zvezde (bil je kapetan mladinskega moštva) in za Obilic. "Do dogovora med obetavnim mladim igralcem in vodstvom vijolicastih je sicer prišlo že v zacetku meseca, takoj po prekinitvi pogodbe z Zdravkom Šarabo, vendar je proces pridobivanja vize za vstop na schengensko obmocje dolgotrajen, tako da se je težko pricakovana okrepitev v obrambni vrsti vijolicastih ekipi prikljucil na današnjem treningu. V soboto se bo predstavil navijacem v obracunu s Cibalio, za vijolicaste pa bo imel pravico nastopa takoj, ko prispe mednarodni certifikat," so prestop potrdili na uradni spletni strani kluba s Štajerske, hkrati pa dodali, da je Vito Plut podpisal prvo profesionalno pogodbo. Nadarjeni Belokranjec bo za Maribor tako igraj do leta 2011. Drugacna usoda caka mlada Klemna Medveda in Gorazda Zajca. Oba je Maribor namrec posodil, prvega Nafti in drugega novemu prvoligašu Rudarju iz Velenja, kjer bosta poskušala nabrati prepotrebne izkušnje (Medved) oziroma obuditi svojo kariero (Zajc).

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Redki so nogometaši, ki se lahko pohvalijo, da so naslov prvaka slavili v razlicnih državah. Po nekaterih informacijah sta bila v zgodovini le dva...

Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje