Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Vcasih me je pred tekmo strah - predstavljaj si: v nasprotnem moštvu je obrambni igralec, ki si ga na zadnji tekmi tako obrnil, da se mu je smejal ves stadion. Komaj caka, da te raztrga.
Sebastjan Cimerotic
13. junij 2008
 NATISNI
Pri Mariboru tudi Plut
Uredništvo
Po Alešu Mejacu, Davidu Bunderli in Matjažu Lundru se je v vrste slovenskega prvoligaša Maribora preselil tudi Vito Plut, nadarjeni napadalec iz Kopra.

Vito Plut je nova okrepitev Maribora. Slednji je danes s skupno vecerjo zacel s pripravami na novo sezono, med znanimi obrazi pa je bil tudi dosedanji napadalec Kopra, ki bo kariero nadaljeval v Ljudskem vrtu. "Pripeljati mladega, izjemno talentiranega igralca, je bila naša velika želja. Do pred kratkim smo Pluta lahko samo opazovali, kako napreduje, zato smo bili toliko bolj preseneceni, ko smo dobili informacijo in potem še dokument, po katerem lahko menja klub kot prost igralec. Fanta sprejemamo z odprtimi rokami, upam, da bomo z njim lahko sklenili dolgorocno pogodbo, do takrat pa bo treniral  našim klubom," je za uradno spletno stran Maribora dejal športni direktor Zlatko Zahovic.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarni Alfredo Di Stefano, ki še dandanes po mnenju navijacev kraljevega kluba velja za najboljšega nogometaša madridskega Reala v svoji zgodovin...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje