Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 25 maj 2019
Neverjetno, kaj vse si je dovolil. Po eni od tekem, ki jo je Juventus izgubil, sodnik pa mu je razveljavil zadetek, je delilca pravice Gianluco Paparesto za kazen zaklenil v svojo pisarno!
Franco Carraro
13. junij 2008
 NATISNI
Pri Mariboru tudi Plut
Uredništvo
Po Alešu Mejacu, Davidu Bunderli in Matjažu Lundru se je v vrste slovenskega prvoligaša Maribora preselil tudi Vito Plut, nadarjeni napadalec iz Kopra.

Vito Plut je nova okrepitev Maribora. Slednji je danes s skupno vecerjo zacel s pripravami na novo sezono, med znanimi obrazi pa je bil tudi dosedanji napadalec Kopra, ki bo kariero nadaljeval v Ljudskem vrtu. "Pripeljati mladega, izjemno talentiranega igralca, je bila naša velika želja. Do pred kratkim smo Pluta lahko samo opazovali, kako napreduje, zato smo bili toliko bolj preseneceni, ko smo dobili informacijo in potem še dokument, po katerem lahko menja klub kot prost igralec. Fanta sprejemamo z odprtimi rokami, upam, da bomo z njim lahko sklenili dolgorocno pogodbo, do takrat pa bo treniral  našim klubom," je za uradno spletno stran Maribora dejal športni direktor Zlatko Zahovic.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Priznani angleški casnik The Times je sestavil zanimivo listo petdesetih nogometašev - toda ne najboljših, pac pa najslabših, ki so kdaj koli zaigral...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje