Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ves svet je neumen, mi pa pametni. Posebni. Imamo Karnicarja, Strela, Humarja. Super, ce nas to zadovoljuje. Nogometaši, bedaki, pa tecejo za eno žogo.
Srecko Katanec
22. januar 2008
 NATISNI
Tudi Marko Šuler pri Gentu
Uredništvo

Zlatan Ljubijankic je pri belgijskem prvoligašu Gentu dobil soigralca iz Slovenije, potem ko se je tja preselil tudi dosedanji branilec Gorice Marko Šuler.

Kot poroca spletna stran sportal.siol.net, bo kariero pri belgijskem klubu Gent nadaljeval tudi Marko Šuler. Nekdanji mladi slovenski reprezentant je bil z Gentom že nekaj casa v pogovorih, sedaj pa je Gorica, za katero je igral doslej, tudi dokoncno prižgala zeleno luc za njegov prestop v Belgijo. Pri Gentu bosta tako odslej dalje igrala dva slovenska nogometaša - poleg Šulerja še Zlatan Ljubijankic, ki se je tja iz Domžal preselil prejšnji teden. Za omenjeno spletno stran je Šuler, ki je bil tik pred prestopom v Gent že lani, razkril tudi to, da so se zanj zanimali še Napoli, Groningen, AZ Alkmaar, Triestina in Bologna, a se je za Belgijce odlocil, ker želi predvsem redno in dobro igrati.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Argentinski branilec Mauricio Taricco je poskrbel za enega najhitreje koncanih sodelovanj s klubom v zgodovini nogometa. V Buenos Airesu rojeni no...

Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje