Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 29 maj 2022
Pomerili se bomo z drugo Irsko, ne tisto pravo, mocno Irsko.
Branko Oblak
10. junij 2010
 NATISNI
Nemir v francoski reprezentanci
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Francoski reprezentanci se ne piše nic dobrega. Med nogometaši vlada nemir, selektor Raymond Domenech pa se obnaša samosvoje kot Napoleon.

Izbrano vrsto Francije le še nekaj vec kot 24 ur loci do prve tekme na svetovnem prvenstvu, toda kot se zdi v tem trenutku, se Galskim petelinom ne piše nic dobrega. Francoski mediji namrec vse glasneje porocajo o tem, da v reprezentanci vlada pravi kaos. Proti nepriljubljenemu selektorju Raymondu Domenechu naj bi se dokoncno obrnili tudi nogometaši, ki so menda besni nanj, ker je samosvoj in noce prisluhniti prav nobeni njihovi misli. Tako naj bi igralci raje videli, da bi v prvi ekipi proti Urugvaju zaigrala Thierry Henry in Abou Diaby, toda Domenech ima v mislih Yoanna Gourcuffa in Sidneyja Govouja. Toda predvsem Gourcuff ni kdo ve kako priljubljen, predvsem med temnopoltimi Francozi - Nicolas Anelka mu menda sploh noce podajati žoge. "Selektorju lahko damo kakšen nasvetu, toda to nima smisla, saj nas tako ali tako ne bi poslušal," pravi Bacary Sagna, Eric Abidal dodaja: "Mi imamo ideje, kako bi delovali kar najbolje, mi vemo, kako narediti kompromis med vsemi, toda na koncu je selektor tisti, ki odloca." Oglasil se je tudi Alou Diarra: "Ne vem, ali smo kaj napredovali ali ne. Dejstvo je, da še nismo pravi, toda casa nimamo vec."

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko so grški novinarji nekoc mehiškega reprezentanta Neryja Castilla povprašali, kdo je bil najboljši trener v njegovi karieri, jim je presenetljivo o...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje