Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 29 maj 2022
Soigralci so se mi smejali, ker sem pretekel 50 metrov za brez veze.
Simone Barone
9. junij 2010
 NATISNI
Zaradi skupine smrti še boljši
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Portugalska bo morala že na zacetku svetovnega prvenstva pokazati najboljšo formo, toda zvezdnika Cristiana Ronalda skupina smrti niti malo ne skrbi.

Cristiano Ronaldo je preprican, da bo Portugalska na svetovnem prvenstvu še v boljši formi zaradi tega, ker se vsi odlicno zavedajo, kako težko delo jih caka v tako imenovani skupini smrti, v kateri so tudi Brazilija, Slonokošcena obala in Severna Koreja. Malcek proti trem velikanom ne bo imel nikakršnih možnosti za uspeh, Portugalci pa se bodo seveda še kako borili za napredovanje v osmino finala, v katerega vodita prvo in drugo mesto. "Mislim, da smo na dobri poti do tega, da boste na SP videli pravo Portugalsko. Res je, da nam je žreb namenil zelo zahtevno skupino, toda zaradi tega bomo zgolj dvignili našo igro na višjo raven in bili še boljši. Mislim, da smo pred zacetkom SP v zelo dobri formi. V zadnjem casu je kader sicer doživel nemalo sprememb, toda dovolj casa bomo skupaj, da se bomo navadili drug na drugega in tudi uigrali," je preprican Ronaldo, zvezdnik Reala iz Madrida, ki sicer noce staviti na enega favorita za koncno zmago v Južni Afriki: "Ni zgolj enega, favoritov je vec. Lahko bi dejali, da imajo najvec možnosti za zmago Španci, Angleži, Italijani, Nemci in Brazilci, zagotovo pa v ta krog sodimo tudi mi, Portugalci. V vsakem primeru nas caka posebno svetovno prvenstvo, saj vsak želi pokazati kar najboljšo formo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje