Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Nisem mogel dojeti, da se ljudje razlikujejo na nacionalni osnovi. Spomnim se dogodka, ko sem Bobanu cestital za rojstni dan, in ko sem ga želel poljubiti tretjic, kar je pri nas povsem normalno, me je ostro odrinil. To je bil moj prvi stik z nacionalizmom. Tega nisem razumel.
Gregor Židan
9. junij 2010
 NATISNI
Slovencem nova sodniška trojka
Anže Zajic (foto: SPS)
Pablo Pozo zaradi poškodbe ne bo mogel soditi na SP 2010. To pomeni, da ne bo sodil niti na uvodni tekmi Slovenije proti Alžiriji. Zamenjava prihaja iz Gvatemale.

Kdo pravi, da se lahko tik pred zacetkom svetovnega prvenstva poškodujejo zgolj nogometaši? Nastradajo lahko tudi sodniki, in to je dokazal Pablo Pozo iz Cila, ki bi moral deliti pravico na prvi tekmi Slovenije na tekmovanju v Južni Afriki. Ceta našega selektorja Matjaža Keka se bo v nedeljo v Polokwaneju pomerila z Alžirijo, namesto Cilenca pa bo nalogo glavnega sodnika opravil Carlos Batres iz Gvatemale. Zamenjana sta bila tudi stranska sodnika, in sicer bosta z zastavico mahala Leonel Leal iz Kostarike in Carlos Pastrana iz Hondurasa. Leta 1968 rojeni Batres pod okriljem Mednarodne nogometne zveze (FIFA) sodi od leta 1996 dalje, v preteklosti pa je že sodil na svetovnem prvenstvu leta 2002 in tudi v finalu klubskega SP leta 2006, ko je brazilski Internacional z 1:0 presenetljivo premagal Barcelono.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Julio Iglesias se lahko danes pohvali, da je eden najboljših španskih glasbenih izvoznih produktov. Leta 1943 rojeni pevec je doslej prodal že vec...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje