Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Naš nogomet je cuden - Rudonja je najboljši pri Olimpiji, Pavlin je najboljši pri Olimpiji pri teh letih. Kaj so predstavljali pred šestimi, sedmimi leti? Danes so najboljši. Da ne govorim o Jagodi (Ostercu) iz Gorice. Ce pa se spomnimo, kako je igral za reprezentanco in da ga nikjer ni bilo, vemo, da je nogomet res nazadoval, da ti, ki so prej igrali, enostavno izstopajo. In to ni dobro.
Brane Oblak
9. junij 2010
 NATISNI
Sloni nerazpoznavni brez Drogbaja
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Vec kot pol ducata zapravljenih priložnosti so Slonokošceno obalo drago stale. Sloni so brez Didierja Drogbaja zgolj remizirali s klubom iz druge švicarske lige.

Ko tik pred zacetkom svetovnega prvenstva le remiziraš s klubom iz druge švicarske lige, si lahko upraviceno zaskrbljen. In v taboru Slonokošcene obale zagotovo so. Sloni so se na zadnji prijateljski tekmi, preden se v Južni Afriki zacne zares, brez prvega zvezdnika Didierja Drogbaja, ki je poškodovan, zgolj remizirali s klubom Lausanne. Tekma se je koncala z izidom 1:1, Africani pa so ob tem zapravili še kopico izjemnih priložnosti. Na drugi strani so Švicarji zapretili vsega dvakrat, a enkrat kljub temu zadeli, ko jih je Guillaume Katz povedel v vodstvo. Da Slonokošcena obala ni izgubila, je poskrbel Gervinho, medtem ko so njegovi soigralci zgrešili vsaj pol ducata stoodstotnih priložnosti. Na štadionu v Nyonu poškodovanega Drogbaja ni bilo videti, ceprav je bilo napovedano, da bo sedel na klopi, s katere nogometaše vodi Sven Goran Eriksson. Prav tako je po tekmi tiskovni predstavnik reprezentance Ouattara Heguad priznal, da glede Drogbaja niso sprejeli še nobene odlocitve.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški prvoligaš Middlesbrough že vec kot deset let igra na štadionu Riverside. Prvo tekmo so rdeci na tem objektu odigrali 26. avgusta leta 1995, ...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje