Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Neverjetno, kaj vse si je dovolil. Po eni od tekem, ki jo je Juventus izgubil, sodnik pa mu je razveljavil zadetek, je delilca pravice Gianluco Paparesto za kazen zaklenil v svojo pisarno!
Franco Carraro
9. junij 2010
 NATISNI
Sloni nerazpoznavni brez Drogbaja
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Vec kot pol ducata zapravljenih priložnosti so Slonokošceno obalo drago stale. Sloni so brez Didierja Drogbaja zgolj remizirali s klubom iz druge švicarske lige.

Ko tik pred zacetkom svetovnega prvenstva le remiziraš s klubom iz druge švicarske lige, si lahko upraviceno zaskrbljen. In v taboru Slonokošcene obale zagotovo so. Sloni so se na zadnji prijateljski tekmi, preden se v Južni Afriki zacne zares, brez prvega zvezdnika Didierja Drogbaja, ki je poškodovan, zgolj remizirali s klubom Lausanne. Tekma se je koncala z izidom 1:1, Africani pa so ob tem zapravili še kopico izjemnih priložnosti. Na drugi strani so Švicarji zapretili vsega dvakrat, a enkrat kljub temu zadeli, ko jih je Guillaume Katz povedel v vodstvo. Da Slonokošcena obala ni izgubila, je poskrbel Gervinho, medtem ko so njegovi soigralci zgrešili vsaj pol ducata stoodstotnih priložnosti. Na štadionu v Nyonu poškodovanega Drogbaja ni bilo videti, ceprav je bilo napovedano, da bo sedel na klopi, s katere nogometaše vodi Sven Goran Eriksson. Prav tako je po tekmi tiskovni predstavnik reprezentance Ouattara Heguad priznal, da glede Drogbaja niso sprejeli še nobene odlocitve.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V zgodovini nizozemskega pokalnega tekmovanja je ob letnici 1970 na prostoru za zmagovalce zapisano ime Ajax. To ne bi bilo nic nenavadnega, ce sl...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje