Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Pele nima pojma o nogometu. Trenerska kariera? Nula! Nogometne analize prav tako. Ce želiš osvojiti naslov prvaka, moraš delati ravno nasprotno od tistega, kar ti svetuje Pele.
Luiz Felipe Scolari
9. junij 2010
 NATISNI
Sloni nerazpoznavni brez Drogbaja
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Vec kot pol ducata zapravljenih priložnosti so Slonokošceno obalo drago stale. Sloni so brez Didierja Drogbaja zgolj remizirali s klubom iz druge švicarske lige.

Ko tik pred zacetkom svetovnega prvenstva le remiziraš s klubom iz druge švicarske lige, si lahko upraviceno zaskrbljen. In v taboru Slonokošcene obale zagotovo so. Sloni so se na zadnji prijateljski tekmi, preden se v Južni Afriki zacne zares, brez prvega zvezdnika Didierja Drogbaja, ki je poškodovan, zgolj remizirali s klubom Lausanne. Tekma se je koncala z izidom 1:1, Africani pa so ob tem zapravili še kopico izjemnih priložnosti. Na drugi strani so Švicarji zapretili vsega dvakrat, a enkrat kljub temu zadeli, ko jih je Guillaume Katz povedel v vodstvo. Da Slonokošcena obala ni izgubila, je poskrbel Gervinho, medtem ko so njegovi soigralci zgrešili vsaj pol ducata stoodstotnih priložnosti. Na štadionu v Nyonu poškodovanega Drogbaja ni bilo videti, ceprav je bilo napovedano, da bo sedel na klopi, s katere nogometaše vodi Sven Goran Eriksson. Prav tako je po tekmi tiskovni predstavnik reprezentance Ouattara Heguad priznal, da glede Drogbaja niso sprejeli še nobene odlocitve.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nekateri strokovnjaki so v casu svetovnega prvenstva leta 1998 v Franciji napovedovali, da bo v tem letu zaradi strahu pred izgredi navijacev v turis...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje