Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 21 januar 2020
Angleži niso poceli nic drugega kot nabijali žogo cim dlje od svojih vrat in z vso mocjo tolkli po naših nogah.
Patrick Vieira
9. junij 2010
 NATISNI
Španija v odlicni formi
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Fernando Torres se je po poškodbi vrnil z zadetkom, težave Andresa Inieste in visoka zmaga Španije - vse to se je zgodilo na obracunu proti Poljski.

Reprezentanca Španije je tik pred zacetkom svetovnega prvenstva v Južni Afriki v izjemni formi. Furia, ki se bo na Crni celini predstavila kot prvak Evrope, je namrec na svoji zadnji prijateljski tekmi zabila kar šest golov povsem nebogljeni Poljski. Tekma se je koncala s 6:0 za Španijo, pri kateri se je med strelce vpisalo šest razlicnih nogometašev. V prvem polcasu sta bila natancna David Villa in David Silva, nato pa še Xabi Alonso, Cesc Fabregas, Fernando Torres in Pedro Rodriguez. Špance bo zagotovo najbolj razveselilo dejstvo, da je gol zabil tudi Torres, ki je zaigral prvic po poškodbi, zaradi katere je pocival skoraj dva meseca. "Ni mi šlo tako dobro, kot sem upal, da mi bo šlo, toda k sreci imam ob sebi odlicne soigralce in spet sem lahko užival. Lepo je, ko veš, da so težave za teboj," se je smejalo Torresu, medtem ko je bil selektor Vicente Del Bosque zaskrbljen zgolj zaradi tega, ker je moral tekmo zaradi bolecin v stegenski mišici predcasno zapustiti odlicni vezist Andres Iniesta. Kakšno je stanje nogometaša Barcelone, še ni znano.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Medtem ko se lahko Jamie Oliver pohvali, da zna skuhati na tisoce okusnih jedi, ga verjetno ni vratarja oziroma nogometaša, ki bi se lahko pohvalil s...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje